Ο Ερντογάν ακυρώνει την επίσκεψή του στο Βερολίνο

Την επίσκεψή του την Παρασκευή στην Γερμανία ακυρώνει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπου θα συναντούσε τον Γερμανό Καγκελάριο Ολαφ Σολτς, όπως αναμεταδίδει η τουρκική ιστοσελίδα BIANET.

Την επίσκεψή του την Παρασκευή στην Γερμανία ακυρώνει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπου θα συναντούσε τον Γερμανό Καγκελάριο Ολαφ Σολτς, αναμεταδίδει η τουρκική ιστοσελίδα BIANET.

Όπως μεταδίδεται οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σχετικά με το περιεχόμενο και το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψης.

Αναφέρεται ότι δηλώσεις του βουλευτή του ΑΚΡ Μουσταφά Ατσίκγκιοζ που έγιναν στην Γερμανία επικρίθηκαν από το Βερολίνο κάτι που η Άγκυρα δεν το δέχτηκε. Ο Μουσταφά Ατσίγκιοζ είχε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψουν στους τρομοκράτες του ΡΚΚ ούτε και στους γκιουλενιστές να ζήσουν στο Βερολίνο. Οι γερμανικές αρχές ασφαλείας ερμήνευσαν τις δηλώσεις του ως απειλεί στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Το Βερολίνο προειδοποίησε την Άγκυρα καλώντας τον Πρέσβη της στο γερμανικό ΥΠΕΞ.

ΑΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιανουαρίου 2023 - 17:37

Τελευταιες Ειδησεις

06 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
22:00
Η πλειοψηφία των στελεχών της ηγεσίας του ΔΗΣΥ υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να στηριχθεί επιλογή επαναφοράς του ΑΚΕΛ στην εξουσία
21:00
Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους (βίντεο)
20:37
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη μεθόριο Τουρκίας - Συρίας (βίντεο)
20:24
Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Συρία και την Τουρκία, εξέφρασε ο πρόεδρος Αναστασιάδης
19:49
Τουρκία - Σεισμός : Αγνοούμενοι Τουρκοκύπριοι μαθητές Λυκείου της κατεχόμενης Αμμοχώστου στο Αντιγιαμάν (βίντεο)
18:54
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
18:26
Δραματική έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα για αποστολή βοήθειας απευθύνει η Συρία
18:16
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 6/02/23
17:28
Μήνυμα προς την ηγεσία και τον κόσμο του ΔΗΣΥ για συνένωση δυνάμεων απευθύνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης
16:58
76 διασώστες και γιατρούς στέλνει στην Τουρκία το Ηνωμένο Βασίλειο
16:34
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 6/02/23
16:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand