Σε πολλαπλές κακώσεις οφείλεται ο θάνατος του Ι. Πολυκάρπου τον οποίο παρέσυρε σκόπημα με το όχημα του 45χρονος

Σε πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, σώματος και ζωτικών οργάνων συνεπεία οδικής σύγκρουσης οφείλεται ο θάνατος του 58χρονου, η μοτοσικλέτα του οποίου παρασύρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από αυτοκίνητο στην Πάφο, σύμφωνα με τον νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου επί της σορού του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το ανακριτικό έργο για την υπόθεση συνεχίζεται  με την περαιτέρω αξιολόγηση υλικού από κλειστά κυκλώματα και μεγάλου αριθμού τεκμηρίων που στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως διάφορα τεκμηρια, τα οποία συλλέγηκαν από το όχημα του 45χρονου υπόπτου στην υπό διερεύνηση υπόθεση είναι τέτοιας φύσεως που φαίνεται να ενισχύουν τις μαρτυρίες εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία κατέχει εικόνες από κλειστά κυκλώματα αλλά και μαρτυρίες άλλων οδηγών  σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος φέρεται να κτύπησε με το αυτοκίνητο του την μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε το θύμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές, ο φερόμενος ως δράστης παρέσυρε στην άσφαλτο το θύμα για 70 περίπου μέτρα.  Άλλος οδηγός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ακολούθησε το όχημα του Βρετανού, ο οποίος ωστόσο εξαφανίσθηκε στην περιοχή του Μουττάλου.

Στην Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας εξετάστηκαν επιστημονικά το αυτοκίνητο του 45χρονου υπόπτου και η μοτοσικλέτα του θύματος, είπε ο κ. Νικολάου.

Ο 45χρονος, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Το θύμα ο Ιωάννης Πολυκάρπου, 58 ετών κάτοικος Πάφου κτυπήθηκε γύρω στη 1:30 του Σαββάτου από αυτοκίνητο, ο  οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή. Από τη σύγκρουση ο 58χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διερεύνηση της οδικής σύγκρουσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου κάτοικου Πάφου.

Γύρω στις 7.35 το πρωί του Σαββάτου, ο 45χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου να οδηγεί το αυτοκίνητο του και ανακόπηκε. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν σε αυτό διαρρηκτικά εργαλεία και ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο έφερε κτυπήματα στο μπροστινό του μέρος και ήταν φρεσκοβαμμένο με σπρέι, ενώ νάρκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 45χρονος είχε θετική ένδειξη.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις λίγη ώρα πριν το συμβάν τα ξημερώματα του Σαββάτου θύμα και συλληφθείς φένεται να είχαν λογομαχήσει σε υποστατικό στην Πάφο.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουαρίου 2023 - 19:23

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.