Πρόεδρος Αναστασιάδης: Δεν θα αργήσει η μέρα που μέσα από τις απαράδεκτες συμπεριφορές της, η Τουρκία  θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα

Σε λίγες μέρες και  εγκαταλείποντας την Προεδρία, το μόνο πικρό που θα έχω να μεταφέρω είναι την αδυναμία, ως αποτέλεσμα της τουρκικής αδιαλλαξίας, να επιτύχουμε μια αποδεκτή λύση στο κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Μιλώντας στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού για τα μέλη και τους αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου «ΕΥΑΓΟΡΑΣ» Αμμοχώστου πού συνέβαλαν στους αγώνες της πατρίδας, ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε στις προσπάθειες πού καταβλήθηκαν για μιά λύση   που θα ήταν λειτουργική, βιώσιμη, που θα μας απάλλασσε από τις αναχρονιστικές εγγυήσεις, τα επεμβατικά δικαιώματα και την παρουσία του κατοχικού στρατού.

Αυτό για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω, δήλωσε ο Πρόεδρος αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις,  είναι πως δεν θα αργήσει η μέρα που μέσα από τις απαράδεκτες συμπεριφορές της, η Τουρκία  θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα.

Το  μνημείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, φιλοτέχνησε ο γλύπτης Φίλιππος Γιαπάνης, με τη συνδρομή του Αρχιτέκτονα Άγγελου Σαββίδη

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιανουαρίου 2023 - 13:57

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Συνάντηση Ερντογάν με επικεφαλής πολιτικού γραφείου Χαμάς
18:55
Συναγερμός στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δανίας
18:07
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
18:00
Εκδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών
17:00
Αύξηση στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του '24
16:55
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
16:53
Επίθεση της Ουκρανίας με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη καυσίμων
16:42
Ο Γεώργιος Σκαλιάς ειδικός σύμβουλος του Προέδρου για θέματα εκπαίδευσης
16:39
ΑΚΕΛ: Οι περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων να διερευνηθούν πριν από τις εκλογές
16:39
Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου
16:34
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.