Περιοδεία στην Επαρχία Πάφου πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Επίσκεψη στην επαρχία Πάφου για την τέλεση εγκαινίων σημαντικών έργων ανάπτυξης που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η ολοήμερη επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στην επαρχία Πάφου  θα αρχίσει από την Πόλη Χρυσοχούς.

Στις 9.45 το πρωί θα εγκαινιάσει το Πολυδύναμο Κέντρο τρίτης ηλικίας «Η Ελεούσα του Κύκκου». Θα ακολουθήσουν στις 10 το πρωί τα εγκαίνια του πεζόδρομου/ποδηλατόδρομου από την Πόλη Χρυσοχούς προς το Λατσί. Στις 10.15 το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει το έργο της κατασκευής των δέκα κυματοθραυστών στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Χρυσοχούς. Στις 10.30 το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια της β’ φάσης του παραλιακού πεζόδρομου. "Πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομής τα οποία αλλάζουν την περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς", προστίθεται.

Επισημαίνεται ότι στις 11.30 το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Πέγειας.

Ακόμη, στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του πολιτιστικού χωριού Λέμπας και στις 12.45 μ.μ. θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του δυτικού παραλιακού πεζόδρομου Πάφου. Στις 6 το απόγευμα, στη Χλώρακα, θα εγκαινιάσει στην κεντρική πλατεία σημαντικά έργα αναβάθμισης της κοινότητας. Πρόκειται για τα έργα διαμόρφωσης των κοινοτικών κτηρίων σε κέντρο ενηλίκων, τα ανακαινισμένα Γραφεία της πρώην ΣΠΕ σε κοινοτικά κτήρια, την α’ φάση ανάπλασης του πυρήνα και το έργο ανάπλασης της πλατείας Χλώρακας και του περιβάλλοντος χώρου της Εκκλησίας της Παναγίας Χρυσοαιματούσης.

Τέλος στις 7 μ.μ. Θα επισκεφθεί το Ιατρικό Κέντρο Γεροσκήπου Χριστόφορου Ν. Χατζηλαμπρή ενώ τα εγκαίνια θα ανακοινωθούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιανουαρίου 2023 - 09:42

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

06 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
22:00
Η πλειοψηφία των στελεχών της ηγεσίας του ΔΗΣΥ υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να στηριχθεί επιλογή επαναφοράς του ΑΚΕΛ στην εξουσία
21:00
Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους (βίντεο)
20:37
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη μεθόριο Τουρκίας - Συρίας (βίντεο)
20:24
Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Συρία και την Τουρκία, εξέφρασε ο πρόεδρος Αναστασιάδης
19:49
Τουρκία - Σεισμός : Αγνοούμενοι Τουρκοκύπριοι μαθητές Λυκείου της κατεχόμενης Αμμοχώστου στο Αντιγιαμάν (βίντεο)
18:54
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
18:26
Δραματική έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα για αποστολή βοήθειας απευθύνει η Συρία
18:16
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 6/02/23
17:28
Μήνυμα προς την ηγεσία και τον κόσμο του ΔΗΣΥ για συνένωση δυνάμεων απευθύνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης
16:58
76 διασώστες και γιατρούς στέλνει στην Τουρκία το Ηνωμένο Βασίλειο
16:34
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 6/02/23
16:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand