Γραπτή δήλωση Αντρέα Σάντη: "Έχω πλήρη επίγνωση της δύσκολης αποστολής, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μας χρειάζεται όλους"

Ο νέος πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης, Αντρέας Σάντης μέσω γραπτής δήλωσης επικοινωνεί με το κόσμο της ομάδας, μετά την συμφωνία ανάληψης της προεδρίας του ΔΣ της Εταιρείας.

Αναλυτικά :

Φίλες/οι Ανορθωσιάτες, 

Έχω συμφωνήσει με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για να αναλάβω την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ. Ως γέννημα θρέμμα της Ανόρθωσης είναι χρέος μου να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα και ευχαριστώ τον κ. Πουλλαΐδη για την εμπιστοσύνη. 

Η σημερινή πραγματικότητα είναι δύσκολη και σκληρή αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τη διαχειριστούμε και να την αλλάξουμε. Επιβάλλεται να βάλουμε τελεία στο παρελθόν, μπορούμε μόνο να καθορίσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να βάλουμε το εγώ πάνω από την Ανόρθωση, πάνω από την ιδέα και τα ιδανικά που πρεσβεύει το Σωματείο μας από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του και ειδικά από το 1974 και μετά.   

Γνωρίζω τι αναλαμβάνω, γνωρίζω το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω πλήρη επίγνωση της δύσκολης αποστολής που έχω να υπηρετήσω. Μαζί με τους συνεργάτες μου γνωρίζουμε ότι επιβάλλεται να πετύχουμε και θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μας χρειάζεται όλους. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είναι ώρα να δουλέψουμε για άμεση αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων.

Σας ευχαριστώ. 

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιανουαρίου 2023 - 13:02

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης (Βίντεο)
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.