Λένον : «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά να είμαστε δυνατοί πνευματικά και να κερδίσουμε» (video)

Δηλώσεις από τον Νιλ Λένον, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί, για την Ομόνοια.

Ο Νιλ Λένον μίλησε στο OFC TV για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα. Αναφέρθηκε στην ομάδα της Κατωκοπιάς, το νέο της γήπεδο και την παρουσία των διεθνών μας ποδοσφαιριστών. Αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα των επόμενων μηνών και τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα.

Έχουμε έναν εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο. Πώς περιμένετε να είναι;
«Δύσκολο. Είμαστε πίσω από διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Είναι Πέμπτη βράδυ και ακόμη δεν έχουμε όλους τους παίκτες πίσω. Θα κάνουμε κάποια πράγματα σήμερα με την πλειοψηφία του ρόστερ και το πλήρες ρόστερ αύριο, αλλά δεν έχουμε πολλή χρόνο. Το σημαντικό όμως είναι η πλειοψηφία τους να γυρίσει πίσω χωρίς τραυματισμούς, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να κερδίζουμε εκτός έδρας. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις μας δεν ήταν στο επίπεδο που δείξαμε στην Ευρώπη ή στο σπίτι μας. Πρέπει να βελτιωθούμε γρήγορα και επίσης οι παίκτες θα παίξουν για να διεκδικήσουν θέση για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης. Για μένα η Δόξα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας».

Ο αντίπαλος είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο του γήπεδο. Θεωρείτε ότι αυτό το γεγονός θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι;
«Θεωρώ είναι ένα φρεσκάρισμα για τη Δόξα. Το γεγονός ότι παρέμειναν στην κατηγορία την προηγούμενη σεζόν ήταν μεγάλη ανακούφιση και ανανέωσαν το ρόστερ τους. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες από πέρσι, όπως ο Σαντίκ για παράδειγμα, που μπορεί πάντα να σου κάνει τη ζημιά. Ο Βαλιέχο επέστρεψε και είναι υγιής, είναι πολύ έμπειρος και καλός παίκτης. Δεν έχω ψευδαισθήσεις, πρέπει να προσγειώσουμε τους παίκτες στη γη μετά τις Εθνικές ομάδες. Η επανασυγκέντρωση και η ενέργεια τους πρέπει να είναι ξανά στο Συλλογικό επίπεδο πολύ γρήγορα».

Είχαμε πάνω από δέκα παίκτες απόντες στις Εθνικές ομάδες. Πώς διαχειριστήκαμε την περίοδο της διακοπής; Πιστεύετε θα επηρεάσει την ομάδα;
«Είναι κάτι που είχα και στη Σέλτικ. Για δύο βδομάδες κάποτε είχα μέχρι και έξι παίκτες και οι υπόλοιποι ήταν διεθνείς σε όλα τα μέρη της γης. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επιστρέψουν πίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα ταξίδια και να κάνουν αποθεραπεία. Ίσως αλλάξουμε λίγο την ομάδα σε σχέση με το Παραλίμνι. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την απόδοση όμως πρέπει να δούμε πως είναι (οι παίκτες) σε θέμα φυσικής και πνευματικής κατάστασης. Από αύριο θα τους έχουμε όλους πίσω και θα προχωρήσουμε σε κανονικό πρόγραμμα αύριο. Βλέπουμε ήδη το Σάββατο».

Παρακολουθήσατε κάποια παιχνίδια των διεθνών μας;
«Δεν είδα το παιχνίδι της Κύπρου με το Κόσοβο ευτυχώς, είδα αυτό απέναντι στην Ελλάδα. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε. Να μείνουμε ψηλά και να μην πέφτουμε Είναι μια διαδικασία δουλειάς για τους Κύπριους παίκτες. Στο ίδιο γκρουπ ήταν και η Βόρειος Ιρλανδία. Έριχνα μια ματιά στα αποτελέσματα. Η Σκωτία τα πήγε καλά στο Nations League. Είδα αρκετά παιχνίδια Εθνικών, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Άνταμ Λανγκ και την Ουγγαρία. Παραλίγο να πάρουν την πρωτιά. Φανταστική προσπάθεια και από αυτούς επίσης».

Έχουμε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις;
«Ναι, είναι φανταστικά. Κοίτα, το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα το χειριστώ εγώ. Τώρα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε σταθεροί στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Δόξα και μετά θα ετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ. Για τους οπαδούς και τον Σύλλογο είναι κάτι το εντυπωσιακό, όμως η δική μου ανησυχία είναι το πρωτάθλημα, να κερδίζουμε στο πρωτάθλημα. Η αίγλη του αγώνα με τη Μάντσεστερ σου δίνει κίνητρο και σου ανεβάζει τη ψυχολογία. Είναι λαμπρό που θα συμμετέχουμε για τους παίκτες και για τον Σύλλογο που θα έχουμε όλα αυτά τα παιχνίδια. Όσο περισσότερα παιχνίδια έχεις, τόσο πιο επιτυχημένος είσαι».

Η εμφάνισή μας πριν τη διακοπή ήταν εξαιρετική και ο κόσμος μας περιμένει μία παρόμοια το Σάββατο…
«Όταν θέτεις κάποια όρια, υπάρχουν απαιτήσεις. Έτσι το μόνο που θέλω να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε τη φόρμα που έχουμε στην έδρα μας και στους εκτός έδρας αγώνες. Ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ είναι πολύ καλός, όμως στα υπόλοιπα είναι αργός και λίγο πιο σκληρός. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Η Δόξα δεν έκανε τον αγωνιστικό χώρο για να μας βολεύει εμάς, αλλά για να τους βολεύει αυτούς. Πρέπει να πάμε με δυνατή νοοτροπία, δεν περιμένω να κερδίσουμε τον αγώνα 4-0, όμως περιμένω να είμαστε δυνατοί πνευματικά και να κερδίσουμε».

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:02

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.