Τον Δεκέμβριο αρχίζουν τα δρομολόγια της TUS Airways από Λάρνακα για Ηράκλειο

Η αεροπορική εταιρεία TUS Airways αρχίζει τον Δεκέμβριο δρομολόγια από τη Λάρνακα για το Ηράκλειο της Κρήτης, επεκτείνονται οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ ενώ θα πραγματοποιείται και σύνδεση μεταξύ Πάφου και Τελ Αβίβ.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι το δρομολόγιο Λάρνακα - Ηράκλειο ξεκινά από τις 16 Δεκεμβρίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, και τιμή ναύλου από 59 ευρώ για απλή μετάβαση.

Προστίθεται ότι «η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ με 9 εβδομαδιαίες πτήσεις. Επιπλέον θα πραγματοποιείται δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα το οποίο θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ».

Ακόμα «η TUS Airways θα ξεκινήσει από τον χειμώνα, πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα, με νέα δρομολόγια προς την Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022 και προς τη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου. Επίσης, η TUS θα συνεχίσει να εκτελεί τo δρομολόγιο της μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ».

Ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways ανέφερε ότι «μετά  από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, με ρεκόρ στον αριθμό πτήσεων και έχοντας μεταφέρει πάνω από 200 χιλιάδες επιβάτες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ανακοινώνουμε την έναρξη τριών νέων δρομολογίων προς την Ελλάδα, τον χειμώνα. Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου, η TUS Airways θα προσφέρει νέες πτήσεις που συνδέουν την Κύπρο με την Κρήτη, με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες ένα ποιοτικό προϊόν με ελκυστικό πρόγραμμα δρομολογίων και ανταγωνιστικούς ναύλους».

Πρόσθεσε ότι «ως η μόνη αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές, οικογενειακές και φοιτητικές μετακινήσεις μεταξύ Κύπρου και Κρήτης. Ως περήφανοι αντιπρόσωποι της κυπριακής σημαίας, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού, ενισχύοντας τους τομείς της αερομεταφοράς και του τουρισμού».

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους επισκεπτόμενοι το tusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:13

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.