Αγκαλιά με την πρωτιά η Ολλανδία, γλυτώνει τον υποβιβασμό η Γαλλία

Η Γαλλία λύγισε την Αυστρία (2-0) και φαίνεται πως αποφεύγει τον… υποβιβασμό, ενώ η Ολλανδία με τη σειρά της επικράτησε 2-0 στην έδρα της Πολωνίας και αγκαλιάζει την πρωτιά.

Συνεχίζει την… τρελή της πορεία η Ολλανδία, η οποία επικράτησε 2-0 της Πολωνίας και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Γκρουπ 4 της League A. Ο Χάκπο στο 14’ άνοιξε το σκορ, με τους Ολλανδούς να κρατάνε το προβάδισμά τους μέχρι το πρώτο ημίχρονο. Στο 53’ η Πολωνία είχε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1, αλλά το σουτ του Μίλικ πέρασε ξυστά από την εστία.

Η Ολλανδία στο 60’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπεργκβάιν και ουσιαστικά καθάρισε το ματς! Η Πολωνία δεν μπορούσε να αντιδράσει στην συνέχεια και να απειλήσει ιδιαίτερα. Κάπως έτσι μέχρι το τέλος το σκορ παρέμεινε, με τους Ολλανδούς να βρίσκονται πρώτοι και τους Πολωνούς στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους «οράνιε» να βρίσκονται αγκαλιά με την κορυφή αφού την τελευταία αγωνιστική ψάχνει νίκη ή ισοπαλία απέναντι στο Βέλγιο, ενώ της κάνει και ήττα με ένα γκολ ή δύο γκολ διαφορά!

Το Βέλγιο το οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του Γκρουπ 4 με 10 βαθμούς επικράτησε 2-1 της Ουαλίας. Ο Ντε Μπρόινε στο 10’ άνοιξε το σκορ, με τον Μπατσουαγί στο 37’ να κάνει το 2-0. Ο Μουρ στο 50’ μείωσε σε 2-1 για τους Ουαλούς, ύστερα από ασίστ του Τζόνσον. Στο 78’ οι Βέλγοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν το σκορ, όταν ο Μορέλ έκανε ανατροπή σε παίκτη του Βελγίου, ο διαιτητής αρχικά δείχνει την άσπρη βούλα, ωστόσο μετά από έλεγχο στο VAR δεν έδωσε τίποτα και συνέχισε το παιχνίδι. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με το Βέλγιο να βρίσκεται στη 2η θέση και την Ουαλία στην τελευταία.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Πολωνία-Ολλανδία 0-2
Βέλγιο-Ουαλία 2-1

Η επόμενη 6η αγωνιστική (25/09):
Ολλανδία-Βέλγιο (21:45)
Ουαλία-Πολωνία (21:45)

group-4_233758.png

Η Γαλλία ξεκόλλησε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του Γκρουπ 1, επικρατώντας 2-0 της Αυστρίας. Ανέβηκε στην 3η θέση και δείχνει να αποφεύγει τον… υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, αφού θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη σημερινή της αντίπαλο στην τελευταία αγωνιστική!

Οι Γάλλοι και στα δύο ημίχρονα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας συνεχώς την εστία του αντιπάλου. Όσες ευκαιρίες και να είχαν οι τρικολόρ δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, μέχρι που… πήρε μπρος ο Κιλιάν Εμπαπέ και με γκολάρα στο 56’ έκανε το 1-0, αφού πέρασε πρώτα όλη την άμυνα της Αυστρίας. Ο Ολιβιέ Ζιρού από κοντά στο 64ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για τη Γαλλία, με τον Εμπαπέ στην συνέχεια να απειλεί και για άλλα γκολ. Ωστόσο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τους Γάλλους να επικρατούν 2-0 της Αυστρίας, με τους τρικολόρ να βρίσκονται στην 3η θέση και τους Αυστριακούς στην τελευταία. Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονος πονοκέφαλος για τους τραυματισμούς τον Κουντέ και Μενιάν!

Από την άλλη η Κροατία συνεχίζει στην πρώτη θέση του Γκρουπ 1, επικρατώντας 1-0 της Δανίας, η οποία ακολουθεί στη 2η με 9 βαθμούς. Οι Κροάτες ψάχνουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη σημερινή τους αντίπαλο την τελευταία αγωνιστική για να πάρουν την πρωτιά του ομίλου!

Ο Σόσα στο 49’ άνοιξε το σκορ για τους Κροάτες , οι οποίοι γενικά απειλούσαν σε όλο το ματς και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Δανία προς το τέλος του ματς ανέβασε τον ρυθμό και στο 77’ ο Έρικσεν έκανε το 1-1. Ωστόσο δεν χάρηκαν για πολύ, αφού η Κροατία πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 79’ με τον Μάγερ, ο οποίος έγραψε το 2-1. Μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι με τους Κροάτες να είναι πρώτοι και τους Δανούς να ακολουθούν από πίσω στην 2η.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Γαλλία-Αυστρία 2-0
Κροατία-Δανία 2-1

Η επόμενη 6η αγωνιστική (25/09):
Αυστρία-Κροατία (21:45)
Δανία-Γαλλία (21:45)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

group-1_233758.png

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:28

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.