Λένον για Γάνδη : " Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση στην Λευκωσία."

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα, την δύσκολη κλήρωση απέναντι στην Gent, για τα playoff του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των "πρασίνων" :

Ποια ήταν η αντίδρασή σου μόλις άκουσες για τον αντίπαλό; "Είναι δύσκολη ομάδα. Είναι θετικό το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση εδώ στην Λευκωσία."

Ποια είναι η άποψή σου για την Gent; Έχετε αρχίσει ήδη την ανάλυση του αντιπάλου με τους συνεργάτες σου; "Ναι. Είναι λίγο νωρίς ακόμη όμως θα την αναλύσουμε εις βάθος τις επόμενες μέρες. Γνωρίζουμε ότι τα πήγε καλά πέρσι, ήταν 4η-5η ομάδα στο Βέλγιο. Είμαστε αισιόδοξοι, είχαμε μια καλή προετοιμασία, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο καλά παιχνίδια μπροστά μας με ΑΕΚ και Απόλλων."

Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος ποια στοιχεία πιστεύεις πρέπει να έχει η ομάδα για να προκριθεί; "Πειθαρχεία, να τρέξουμε αρκετά γιατί είναι μια ομάδα που έχει ταχύτητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προφανώς και δεν θέλουμε να ξεφύγει από τον έλεγχο μας το πρώτο παιχνίδι διότι πολλά πράγματα μπορεί να παίξουν ρόλο σε ένα ματς. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο."

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2022 - 09:38

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.