Απόλλωνας, Ομόνοια και ΑΕΚ παίρνουν σειρά σήμερα στα πλέι-οφ για το Γιουρόπα Λιγκ

Σειρά σήμερα παίρνουν οι αγώνες των πλέι-οφ για το Γιουρόπα Λιγκ. Απόλλωνας, Ομόνοια και ΑΕΚ, θα επιχειρήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενόψει των επαναληπτικών, απέναντι σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Γάνδη και Ντνίπρο, αντίστοιχα.

Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνονται απόψε Απόλλωνας, ΑΕΚ και Ομόνοια με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα στις πρώτες αναμετρήσεις τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Πρώτος χρονικά ξεκινά την προσπάθεια του ο πρωταθλητής Απόλλωνας ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό στις 20;00 στο ΓΣΠ. Με τον Νταβίντ Καταλά να κάνει ντεμπούτο η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει έχοντας στο πλευρό της περίπου 9000 οπαδούς της να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες. "Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό", είναι το μήνυμα που έστειλεο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Η ΑΕΚ παίζει στις 21:00 με την ουκρανική Ντνίπρο στη Σλοβακία και θα επιδιώξει ένα καλό σκορ που θα της δίνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο ΑΕΚ Αρένα. Πλήγμα στους Λαρνακείς η απουσία του Τόμοβιτς που τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ και θα απουσιάσει, όπως και ο τραυματίας Άνχελ Γκαρσία. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μίκελ Γκονζάλεζ.

Στη μάχη ρίχνεται και η Ομόνοια η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας στις 21:30 με την Γάνδη. Η ομάδα του Νιλ Λένον στον πρώτο της επίσημο αγώνα θα έχει υψηλό εμπόδιο. Επιβάλλεται οι πράσινοι να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο Βέλγιο για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους αφήνει ανοικτό το παράθυρο πρόκρισης στον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Δράση έχουμε και για τις Απόλλων Ladies στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες θα αναμετρηθούν στις 17:30 στο Μακάρειο σε νοκ άουτ αγώνα με την Ρίγα Λετονίας. Σε περίπτωση νίκης τα κορίτσια του Λοράντ Φασότ θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο και θα φθάσουν πιο κοντά στο όνειρο των ομίλων.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Αυγούστου 2022 - 15:57

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για οριζόντια μέτρα
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.