Ο νέος συμπαίκτης με τον οποίο πορεύεται η ΟΜΟΝΟΙΑ (βίντεο παρουσίασης)

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Match-Prime Liquidity ανακοίνωσε η Ομόνοια.

Αναλυτικά :

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με την Match-Prime Liquidity. Το λογότυπο της Match-Prime Liquidity θα βρίσκεται στο μανίκι της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας στις εγχώριες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Match-Prime-Omonoia-Sponsor.jpg

Η Match-Prime Liquidity είναι κυπριακή επενδυτική εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, που παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, αλλά και ασφάλεια για τις επιχειρήσεις τους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο την τελευταία τριετία και μεγαλώνει διαρκώς ως προς τον όγκο των δραστηριοτήτων της και στον αριθμό των επαγγελματιών που εργοδοτεί, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και εκτός Κύπρου.

Ιστοσελίδα: https://match-prime.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22283790

ομον match prime.jpg

Αρχή μας είναι να αναζητούμε συνεργάτες που να έχουν ηγετική παρουσία στον κλάδο που δραστηριοποιούνται και να διαθέτουν αξιοπιστία, συνέπεια και κύρος. Η Match-Prime Liquidity απέδειξε ότι την χαρακτηρίζουν αυτά τα στοιχεία. Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε το γεγονός πως η εταιρία απέδειξε τη μεγάλη της επιθυμία και την αποφασιστικότητά της για να ενταχθεί στην οικογένεια των χορηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατάφερε άμεσα να μας κερδίσει με τον σεβασμό και την αναγνώριση που επέδειξε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.

Ευχαριστούμε θερμά τη Match-Prime Liquidity για τη συνεργασία. Σήμερα κάνουμε απλά την αρχή. Είμαστε βέβαιοι πως μας περιμένει ένα μακρύ και επιτυχημένο ταξίδι.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αυγούστου 2022 - 14:31

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.