Αγωγή εναντίον του Τατάρ από την τ/κ ομοσπονδία ποδοσφαίρου

Αγωγή εναντίον του Ερσίν Τατάρ καταθέτει η τ/κ ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, για συκοφαντική δυσφήμιση της ομοσπονδίας και του Προέδρου της, Χασάν Σέρτογλου.

Αφορμή ήταν η σκληρή αντιπαράθεση Τατάρ – Σέρτογλου για τη συμμετοχή του Τ/κ ηγέτη στην τελετή έναρξης των 5ων αγώνων Ισλαμικής Αλληλεγγύης στην Τουρκία, με πρόσκληση του Ταγίπ Ερντογάν, όπου όμως δεν συμμετείχαν Τ/κ αθλητές, καθώς το ψευδοκράτος δεν προσκλήθηκε, παρ’ ότι είναι παρατηρητής στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης, όπου υπάγονται οι αγώνες.

Ο Χασάν Σέρτογλου είχε επικρίνει τον κ. Τατάρ γιατί θα μετείχε σε μια τελετή αγώνων από όπου οι Τ/κ νέοι θα απουσίαζαν και ανέφερε ότι ο Τ/κ ηγέτης εκεί «δεν εκπροσωπεί την οικογένεια του ποδοσφαίρου. Σημειωτέον ότι παρόμοια δήλωση έκανε και ο Πρόεδρος της τ/κ ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας.

Στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της τ/κ ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρεται ότι η αγωγή αφορά τη δυσκοφανική δυσφήμιση που προκύπτει από τις απαντητικές δηλώσεις του Ερσίν Τατάρ στον κ. Σέρτογλου.

Μιλώντας στο αγγλόγλωσσο κανάλι της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TGRT ο Ερσίν Τατάρ διερωτήθηκε ποιος είναι αυτός που τον αμφισβητεί και δηλώνει ότι δεν τον εκπροσωπεί ο ίδιος ως Τ/κ ηγέτης, εφόσον έχει εκλεγεί (ως ηγέτης της κοινότητας) και είναι ένα με τον «λαό». «Ποιος είσαι εσύ; Ποιες εκλογές κέρδισες; Τι εκλογές κέρδισες και θα βγεις να μου μιλήσεις έτσι;», e;ipe.

Άφησε αιχμές εναντίον του Χασάν Σέερτογλου ότι θέλησε να κάνει «μπάλωμα» την τ/κ ομοσπονδία «που ίδρυσαν οι μουτζαχεντίν μας» στην ε/κ ομοσπονδία ποδοσφαίρου. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη ατιμία», an;efere.

Ο Χασάν Σέρτογλου είχε απαντήσει στον Ερσίν Τατάρ καλώντας τον να μην κρύβεται "πίσω από την σημαία και την Τουρκία πια. Άδικα προσπαθείς να καταδείξεις ως εχθρό της Τουρκίας εμένα. Το θέμα δεν είναι ούτε ο Τατάρ ούτε ο Σέρτογλου. Το θέμα είναι οι νέοι, το θέμα είναι το μέλλον των Τ/κ». Υπέδειξε μάλιστα στον Τ/κ ηγέτη ότι στην τελευταία εκλογική συνέλευση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αυτός επανεκλέγηκε με 31 ψήφους από τα 32 μέλη της ομοσπονδίας.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αυγούστου 2022 - 15:34

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Αυστηρές προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για οριζόντια μέτρα
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.