Στόλιτσα : " Η πρόκριση επί της ΑΕΚ, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε όλη την εντύπωση "

O προπονητής της Παρτίζαν, Ilija Stolica, παραχώρησε πριν από λίγο δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την ΑΕΚ, στο Βελιγράδι.

Οι τοποθετήσεις του :

"Η ουσία είναι ότι είναι πάντα ένας συνδυασμός πραγμάτων, που καταλήγει σε αυτό που δείχνει η ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε μαζί για λιγότερο από δύο μήνες. Η ομάδα άλλαξε και συμπληρώθηκε και κάθε σοβαρή ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βάλει τα πράγματα με τη σειρά. Αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, θα αλλάξει τη δυναμική από την πλευρά μας. Πιστεύω βαθιά στη δουλειά και την αφοσίωση και την επιθυμία και την ιδέα όλων μας να προχωρήσουμε προς το καλύτερο και προς το θετικό. Να προχωρήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που ήταν απογοητευτικά για εμάς μέχρι στιγμής.

Ο ψυχολογικός παράγοντας είναι κρίσιμος αυτή τη στιγμή. Ζητήσαμε και κάναμε διαβουλεύσεις, ανέλαβα αυτή την ευθύνη και δούλεψα για να προετοιμάσω την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα ψυχολογικά, να προετοιμαστούμε για αύριο το βράδυ. Ετοιμαζόμαστε για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Τα πέναλτι είναι θέμα ψυχολογικής προετοιμασίας, όχι τόσο τεχνικής"

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:

"Είναι η αρχή στην σεζόν και όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να χωρίσουμε και να αφήσουμε στην άκρη τις ιστορίες για τον τίτλο, γιατί είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι τώρα μπροστά. Η πρόκριση επί της ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε όλη την εντύπωση προς τη σωστή κατεύθυνση."

Για τον κόσμο της ομάδας: 

"Χρειαζόμαστε πολύ την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Γνωρίζω ότι πρέπει να προσελκύσουμε το κοινό με καλά παιχνίδια και να το φέρουμε πίσω στο γήπεδο"

Για τον Πάβλοβιτς: 

"Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Andrija Pavlović αύριο. Ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός, αλλά αρκετά σοβαρός που δεν θα μπορεί να βοηθήσει αύριο"

Για το μέλλον του: 

"Έχω επίγνωση της ευθύνης και της θέσης μου. Είναι η ομάδα που με κατευθύνει και μου δείχνει σε κάθε προπόνηση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο"

Για την ανατροπή της ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ: 

"Το πρώτο τους γκολ μας ενόχλησε πολύ. Πιστεύω ότι δεν θα περιμένουμε παρόμοιο παιχνίδι όπως στην Κύπρο, οπότε θα επικρατήσουν κάποια άλλα πράγματα"

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Αυγούστου 2022 - 14:41

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.