Δημητρίου : «Η επόμενη μετεγγραφή, η διάψευση για Καρλίτος, Ντιούφ και οι Λοϊζου, Ουζόχο, Λοβέρα»

Για τον προγραμματισμό και ότι αφορά την Ομόνοια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά :

Για την επόμενη μεταγραφή: «Πάμε για box to box, αριστερό μπακ και επιθετικό. Είμαστε σε συζητήσεις. Οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζητούμε δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους».

Για τον Μπεζούς (έτσι προφέρεται το επίθετό του, όπως διευκρίνισε): «Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τη μέρα που ήρθε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία, η ετοιμότητα του είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για παίκτη που προπονείτο ατομικά. Αυτό δείχνει ότι είναι σοβαρός επαγγελματίας. Ήρθε σε μία νέα ομάδα που δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο και μέθοδο, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη δική μας φιλοσοφία. Θα λάβει η τεχνική ηγεσία την απόφαση αν θα χρησιμοποιηθεί στο Σούπερ Καπ. Θα δηλωθεί ασφαλώς για τα παιχνίδια με τη Γάνδη».

Για τον Λοβέρα: «Όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις, περιορίζονται οι πιθανότητες. Δεν μπορείς να ξέρεις όμως τι θα συμβεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το ενδιαφέρον μας είναι εκεί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός μας γίνεται όχι για δύο αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν».

Για Λαμκέλ Ζε: «Έχουμε ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες της καταγγελίας. Γι’ αυτό είδαμε ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Φερεντσβάρος. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό».

Για το ταξίδι στο Βέλγιο: «Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια να βρούμε πτήση. Εντοπίσαμε όμως πτήση και απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί. Μιλάμε για την επίσημη αποστολή. Θα είναι μικρός ο διαθέσιμος θέσεων. Δεν είναι εφικτό να διευθετηθεί και δεύτερη πτήση. Πάντως αρκετοί φίλαθλοι έχουν διευθετήσει να πάνε στο Βέλγιο με δική τους πτήση. Θα πάρουμε 1200 εισιτήρια, θα διατίθενται στην Κύπρο και στο Βέλγιο.

Αν θα παραχωρηθεί ο Ουζόχο: «Είμαστε έτοιμοι να αξιολογήσουμε οποιαδήποτε πρόταση για τον κάθε ποδοσφαιριστή μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι που να αξίζει να σχολιάσουμε κάτι για τον Ουζόχο ή για τον οποιονδήποτε».

Για το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του Λοΐζου: «Έχουμε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει επίσημη τοποθέτησης».

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Αυγούστου 2022 - 14:28

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στη Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Βρετανία: Εγκρίθηκε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα
06:05
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση πυρηνικής αντεπίθεσης
05:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.