Κλείνει Ντορόν Λέιντνερ με 2.000.000 €, ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός βρήκε αριστερό μπακ και ξεκίνησε επαφές για να κλείσει τον Ισραηλινό Ντορόν Λέιντνερ της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε αριστερό μπακ. Και κινείται για να τον αποκτήσει και να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα. Οπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα στο Ισραήλ, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς μπακ της Χάποελ Τελ Αβίν, Ντορόν Λέιντνερ. Ενός εκ των κορυφαίων νέων παικτών στη χώρα για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και ήδη διεθνή με την ανδρική ομάδα. O Ολυμπιακός έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του για τον διεθνή αμυντικό με την εθνική Ισραήλ, για τον οποίο η ομάδα του έχει βάλει ως τιμή πώλησης τα 2.000.000 €. Ποσό, που όπως αναφέρεται, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αποκτήσουν τον Λέιντνερ.

Ο Λέιντνερ αποτελεί «δημιούργημα» των ακαδημιών της Χάποελ Τελ Αβίβ. Εχει φορέσει 57 φορές τη φανέλα της, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε συνολικά 26 εμφανίσεις (1 γκολ, 4 ασίστ), κερδίζοντας αμέσως θέση στην εθνική Ισραήλ, με τη φανέλα της οποίας έχει ήδη κάνει 3 συμμετοχές στα πρόσφατα παιχνίδια του Nations League. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε όλα ως βασικός!

Ο Ολυμπιακός στις πρώτες επαφές με τη Χάποελ, αφού ρώτησε για τις απαιτήσεις του συλλόγου για τον Λέιντνερ, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Μάλιστα, εκείνο που σημειώνεται είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 €. Καθώς η Χάποελ δεν τον αφήνει με λιγότερα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και πιθανότατα μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Προσφέροντας επιπλέον ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λέιντνερ θα γίνει ο παίκτης που θα κληθεί να διεκδικήσει τη θέση του αριστερού μπακ από τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Με τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται μαζί με εκείνη του ΙνΜπεόμ Χουάνγκ.

ΠΗΓΗ : TO10.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2022 - 09:25

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.