"Το πραγματικό βέτο ήρθη απόψε", δήλωσε βουλευτής του CHP για συνάντηση Ερντογάν-Αναστασιάδη

Το πραγματικό βέτο της Τουρκίας έχει αρθεί με τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, σχολιάζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ουτκού Τσακίροζερ επικρίνοντας τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Τουίτερ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρτώντας τη φωτογραφία με τη σύντομη συνομιλία του Ταγίπ Ερντογάν με τον Νίκο Αναστασιάδη σχολιάζει: «Είχαμε προειδοποιήσει πριν από δύο μέρες. Ιδού η φωτογραφία. Στην Μαδρίτη ο ηγέτης της ‘νοτίου Κύπρου’ τον οποίο δεν αναγνωρίζει η Τουρκία. Φαίνεται ότι το πραγματικό βέτο έχει αρθεί απόψε».

Ο ίδιος βουλευτής είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες: «οι Ε/κ δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε καμιά συνάντηση του ΝΑΤΟ, σε κανένα δείπνο του ΝΑΤΟ. Σε εκείνα που πραγματοποιούνται ανεπίσημα, κάθε φορά ζητείται η θετική γνώμη της Τουρκίας. Πως η κυβέρνηση του παλατιού, η κυβέρνηση Ερντογάν, το ΥΠΕΞ είπαν ‘ναι’ στη συμμετοχή του ‘Ε/κ τομέα’ στο δείπνο του ΝΑΤΟ;»

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2022 - 12:15

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

07 Ιουνίου
Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»
12:25
30 χρόνια χωρίς τον "αρτίστα" Ντράζεν Πέτροβιτς!! (φώτος-βίντεο)
12:11
Παρουσίασε τον Μπενζεμά η Αλ-Ιτιχάντ: «Είμαι ενθουσιασμένος και… ανυπομονώ» (vid)
11:57
Κι άλλη αναβολή στην ποινική υπόθεση για τις πολιτογραφήσεις
11:57
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες Στιούαρτ για συνάντηση Χριστοδουλίδη -Τατάρ
11:43
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης : Υπάρχει σημαντική συνεισφορά του τομέα της εκπαίδευσης στο ΑΕΠ της Κύπρου
11:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3o Δελτίο Καιρού 7/6/2
11:15
Σα Πίντο το νέο αφεντικό στο ΑΠΟΕΛ, θα τον πλαισιώνει ο Νούνο Μοραϊς
10:34
Πρόγραμμα, Συνεντεύξεις και διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τους αγώνες της Εθνικής με Γεωργία και Νορβηγία
10:27
Ουκρανία : Συνεχίζεται η μαζική απομάκρυνση κατοίκων μετά την καταστροφή του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Καχόβκα
10:00
Πού τοποθετήθηκαν οι έξι σταθερές κάμερες φωτοεπισήμανσης στη Λευκωσία, που λειτουργούν από χθες
09:49
Τηλεφωνική επικοινωνία υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας -Τουρκίας για το θέμα των μεταναστών
09:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand