Τη 2η Ημερίδα Κέντρου Κοχλιακών Εμφυτευμάτων διοργανώνει ο ΟΚΥπΥ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥΠΥ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές για τη βαρηκοΐα και τα εμφυτεύματα ακοής

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν ειδικοί από Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ και Γερμανία

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 3.30 μ.μ. στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής.

Η παρουσία εκλεκτών ομιλητών – ειδικών στον τομέα τους από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τη Γερμανία, θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές στα θέματα της βαρηκοΐας και των εμφυτευμάτων ακοής.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ωτορινολαρυγγολόγους, παιδίατρους λογοθεραπευτές, δάσκαλους ατόμων με προβλήματα ακοής και νοσηλευτές. Απευθύνεται, επίσης, σε φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτικής και λογοθεραπείας.

Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Ακουστικών Εμφυτευμάτων

Το Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Ακουστικών Εμφυτευμάτων είναι Τμήμα της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και αποτελεί την μοναδική στην Κύπρο οργανωμένη δομή που προσφέρει εξειδικευμένες ιατρικές και ακοολογικές υπηρεσίες που αφορούν τα εμφυτεύματα ακοής σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες με βαρηκοΐα.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την αξιολόγηση υποψηφίων ασθενών για εμφύτευση, τη χειρουργική επέμβαση της εμφύτευσης, τη μετεγχειρητική φροντίδα καθώς και την μακροχρόνια παρακολούθηση και αποκατάσταση, τηρώντας συγκεκριμένα πρωτοκόλλα και διαδικασίες έτσι ώστε να παρέχεται υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας.

Η θεσμοθετημένη συνεργασία του Κέντρου με άλλες δομές υγείας και εκπαίδευσης στη χώρα μας (π.χ. Μακάρειο Νοσοκομείο, Σχολή Κωφών) αλλά και αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού, ενισχύει την απαραίτητη διεπιστημονική και πολυθεματική αντιμετώπιση των ατόμων με βαρηκοΐα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού με τους ιατρούς της Κλινικής, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 22603506 και στο 22603508, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ., ή να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://shso.org.cy/clinic/kochliakon-kai-allon-akoustikon-emfytevmaton/.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ημερίδα είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο: https://shso.org.cy/2i-imerida-kentrou-kochliakon-emfytevmaton/.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2022 - 16:24

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Μεσανατολικό: Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18:00
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.