Μπρούνο : " Μίλησα με Φαμπιάνο, ήρθα για να γίνω πρωταθλητής στην Ομόνοια" (βίντεο)

Το Γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, ανέβασε βίντεο στα ΜΚΔ με πλάνα από τις υπογραφές των συμβολαίων του Μπρούνο Φελίπε, ενώ ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε στην κάμερα του OFC TV και τις πρώτες του δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Βραζιλάνου :

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ; “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό είναι όλο!”

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; “Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί τρία χρόνια προηγουμένως η ΟΜΟΝΟΙΑ με ήθελε αλλά δεν είχα την ευκαιρία να έρθω. Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε σε μένα και επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί είναι μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Θέλω να βοηθήσω, να δώσω τα πάντα και είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα.”

Μίλησες με κάποιον πριν πάρεις την απόφαση να αποδεχτείς; “Ναι μίλησα με τον Φαμπίάνο. Μου είπε πως η ομάδα είναι μεγάλη εδώ και πως μπορώ να υπογράψω με κλειστά μάτια. Ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθώ την ΟΜΟΝΟΙΑ.”

Μίλησες με τον κύριο Λένον πριν ή μετά την υπογραφή σου; “Ναι, μίλησα λίγο μαζί του και αυτό ήταν κάτι που με ενθουσίασε για να έρθω εδώ. Αυτός ο προπονητής δουλεύει πολύ και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά μαζί.”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πως αισθάνεσαι γι’αυτό; “Νιώθω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να είναι σε αυτό το ψηλό επίπεδο και να παίζει στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη χρονιά.”

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; “Υπόσχομαι ότι θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο, με γκολ, με τρέξιμο, με τις ντρίμπλες μου. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε πρωταθλητές.”

Το βίντεο :

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιουνίου 2022 - 08:39

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.