Με επιβλητικό τρόπο στα προημιτελικά του Mallorca Championships ο Τσιτσιπάς (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Mallorca Championships (ATP 250) κερδίζοντας με άνεση τον Ίλια Ιβάσκα για να προκριθεί στον προημιτελικό του τουρνουά.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα το service του και χωρίς να αντιμετωπίσει ούτε 1 break point ο Έλληνας πρωταθλητής σφράγισε τη νίκη με 6-4, 6-4 σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ο Στέφανος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε σε δύο break points στο 3ο game της αναμέτρησης, με τον Λευκορώσο να καταφέρνει τελικά να τα σβήσει. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε σε εξαιρετική μέρα το σερβίς του, παραχωρώντας μόλις 1 πόντο στα 3 πρώτα service games του, ενώ λίγο αργότερα εκμεταλλευόμενος το τριπλό break point που είχε, έσπασε το service του Ιβάσκα, φθάνοντας στο 4-3. Το set έκλεισε με σχετική άνεση υπέρ του Τσιτσιπά σε 42 λεπτά με 6-4. Στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο break που πέτυχε στο 1ο game και συνεχίζοντας την εξαιρετική του εμφάνιση από την πλευρά του service σφράγισε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτή ήταν και η 3η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις (όλες φέτος) κόντρα στον Λευκορώσο.

O Στεφ ολοκλήρωσε το ματς με άσσους και 85% κερδισμένων πόντων πίσω από το 1ο του service, ενώ στον προημιτελικό της Μαγίορκα αύριο (23/6) θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Χιρόν (Νο67) που νωρίτερα κέρδισε με ανατροπή τον Νο52 Μακένζι Μακντόναλντ με 4-6, 7-6(5), 6-4.

ΠΗΓΗ : TENNIS24.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιουνίου 2022 - 08:47

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
18:00
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.