Αποτελέσματα Τελικών Ενιαίων Γραπτών Εξετάσεων Κ.Ι.Ε. Επιπέδων Ε4-Ε7 για τη σχολική χρονιά 21-22

Η Υπηρεσία των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία οι Τελικές Ενιαίες Γραπτές Εξετάσεις στα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών που διδάσκονται στα ΚΙΕ. Επιπρόσθετα, σε ότι αφορά τα ψηλά επίπεδα Ε4-Ε7, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν στη διόρθωση από δύο βαθμολογητές και τις αναβαθμολογήσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο.

Ακόμα, η διαδικασία της εξαγωγής των τελικών αποτελεσμάτων έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σήμερα, 23/6/2022, στα κατά τόπους ΚΙΕ, από τα οποία μπορούν να ενημερωθούν σχετικά όλοι/-ες οι ενδιαφερόμενοι/-ες. Τα πιστοποιητικά επιτυχίας θα αποσταλούν στα κατά τόπους ΚΙΕ το απόγευμα της Δευτέρας, 27/6/2022, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας των ΚΙΕ.

Σχετικός ποιοτικός έλεγχος εκ μέρους της Υπηρεσίας των ΚΙΕ και των επιθεωρήσεων του κάθε αντικειμένου, έχει καταδείξει ότι τα εξεταστικά δοκίμια διαμορφώθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο και οι ασκήσεις, καθώς και η θεματολογία ακολούθησαν την ενδεδειγμένη εξεταστέα ύλη για κάθε μάθημα, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ΚΙΕ.

Με βάση τη στατιστική ανάλυση των τελικών αποτελεσμάτων, από το σύνολο των 1505 μαθητών/μαθητριών/ενηλίκων που παρακάθησαν στις εξετάσεις γλωσσών των ΚΙΕ, στα ψηλά επίπεδα (Ε4-Ε7), το 78,8% έχει εξασφαλίσει βαθμό επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος/-η να αποτείνεται στους/στις Διευθύνοντες/Διευθύνουσες των κατά τόπους ΚΙΕ.

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιουνίου 2022 - 14:14

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

04 Ιουλίου
Πίεση από Τσαβούσογλου για τα F-16 και επίθεση στον Μητσοτάκη – «Ενοχλημένος ο Ερντογάν» απαντά η Αθήνα
21:55
Ukrinform: Οι κάτοικοι της Μαριούπολης πεθαίνουν από έλλειψη φαρμάκων
21:48
Η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πειράματα είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Ο ΔΗΣΥ αποτελεί αυτόνομη και σοβαρή πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού
21:37
Εις βάρος των πολιτών η στάση εργασίας των γιατρών στα ΤΑΕΠ, λέει ο ΟΚΥπΥ
21:23
Ανησυχία για την πυρκαγιά στην Άμφισσα, καίει στους πρόποδες του Παρνασσού
21:04
ΗΠΑ: Έξι νεκροί και 24 σοβαρά τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Χάιλαντ Παρκ του Σικάγο (Βίντεο )
20:39
Ανησυχία του Γερμανού Καγκελάριου για την έκρηξη στις τιμές ενέργειας
20:27
Όποιος και να είναι ο απεσταλμένος για το Κυπριακό θα πρέπει να ενεργεί στα πλαίσια των εντολών που έχει ο ΓΓ στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ δηλώνει ο πρόεδρος Αναστασιάδης (Βίντεο )
20:10
Στις 5 Φεβρουαρίου ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών 2023
19:40
Ένα νέο «σχέδιο Μάρσαλ» χρειάζεται για την Ουκρανία, είπε η Λιζ Τρας
18:56
Παραιτήθηκε εν μέσω του χάους στις πτήσεις ανώτερο στέλεχος της easyJet
18:36
Πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών συμμετοχών-Με Κολύμβηση και Ξιφασκία το αντίο στο «Οράν 2022»
18:32
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand