Ανόρθωση : Το χρίσμα στον Μίλανιτς, "ζεστό" ενδιαφέρον για Πάντσεον

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ντάρκο Μίλανιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Σοβαρό ενδιαφέρον για Πάντσεον.

'Ηταν το φαβορί και αποτελούσε από την πρώτη στιγμή τον εκλεκτό του Νεόφυτου Λάρκου. Παρά τις διαδυκτιακές συνεντεύξεις και με άλλους αξιόλογους τεχνικούς (βλέπε Βούκοβιτς), ο αθλητικός διευθυντής της Κυρίας το "πήρε πάνω του" και πρόκρινε την περίπτωση του Μίλανιτς. Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία σε όλα και θα επικυρωθεί με την κάθοδο του κ. Μίλανιτς στη Κύπρο. Ο Σλοβένος προπονητής έχει αποδεχτεί το πλάνο συνεργασίας, τόσο στο οικονομικό, όσο και στο πως θα στελεχωθεί το προπονητικό τιμ, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντός της ημέρας θα πέσουν οι υπογραφές. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία δύο χρόνων. Ο Μίλανιτς θα φέρει μαζί του βοηθό προπονητή δικής του επιλογής, ενώ το υπόλοιπο τιμ έχει καταρτιστεί από την ομάδα.

''ΘΕΛΕΙ" ΠΑΝΤΣΕΟΝ

Σε μία άλλη εξέλιξη προκύπτει ''ζεστό'' ενδιαφέρον απόκτησης για τον Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάφο. Ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί και πέρσι μια ανάσα από την «κυρία», αλλά το θέμα δεν προχώρησε Η Ανόρθωση προσφέρει στον 36άχρονο Αγγλο χαφ συμβόλαιο για ένα χρόνο, η επικείμενη παρουσία Μίλανιτς στον πάγκο σαφώς και μετρά, ως εκ τούτου υπάρχουν πολύ καλές προϋποθέσεις για να προκύψει αυτή τη φορά συμφωνία για συνεργασία.

puncheon20-21.jpg


Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιουνίου 2022 - 10:00

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.