Έρχεται «Τρικυμία» που θα ταράξει τα νερά της κυπριακής τηλεόρασης (photos)

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΡΙΚ τον Σεπτέμβριο στις οθόνες σας

Μια «Τρικυμία» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΡΙΚ και θα φέρει μαζί της έντονες συγκινήσεις και μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές.

Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΡΙΚ υπόσχεται να μας καθηλώσει με συναρπαστικές ιστορίες...

Ανομολόγητοι έρωτες, έντονα πάθη, ασίγαστα μίση, καλά κρυμμένα μυστικά, μεγάλες ανατροπές και οδυνηρές απώλειες συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σενάριο.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΩΤΟ 8.jpg

Η σειρά εκτυλίσσεται σ’ένα παραθαλάσσιο χωριό στην επαρχία Λάρνακας κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας στην Κύπρο.

Ο Χαλίλ Αγάς είναι ένας πλούσιος γαιοκτήμονας και διοικητικός αξιωματούχος της περιοχής, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αησέ και ως κύρια ασχολία έχει την επίβλεψη των εργασιών στα χωράφια του, στα οποία εργάζονται εξαθλιωμένοι από τη φτώχεια εργάτες. Η Κύπρος υποφέρει από μεγάλη ανομβρία και η φτώχεια μαστίζει τον κόσμο. Ο Χαλίλ Αγάς πιέζει συνεχώς τον ιερέα να συλλέγει τους τεράστιους φόρους από τους φτωχούς χωριανούς εξαθλιώνοντας τους ακόμα περισσότερο. Η περιοχή είναι γεμάτη από επικίνδυνους ληστές και ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορεί.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ένα σοκαριστικό γεγονός ταράζει την ήρεμη καθημερινότητα των χωριανών… το κύμα ξεβράζει στη στεριά ένα νεαρό Τούρκο, τον Ιζέλ, ο οποίος σώθηκε από ναυάγιο!

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 12.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 36.jpg

Μ’ ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, η σειρά αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να τους ταξιδέψει σε άλλες εποχές μέσα από όμορφα πλάνα και πρωτότυπες ιστορίες.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 15.jpg

Τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 14 Ιουνίου στην περιοχή Μενεού. Εκεί βρέθηκε όλο το καστ της σειράς, το οποίο συμμετείχε στα γυρίσματα για το βίντεο έναρξης, αλλά και στις σκηνές του πρώτου επεισοδίου. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι τα χθεσινά γυρίσματα έγιναν με άλογα χαρίζοντας εντυπωσιακά πλάνα.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 2.jpg

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Τσουρής, Αντρούλα Ηρακλέους, Νεοκλής Νεοκλέους, Ζωή Κυπριανού, Σίμος Τσιάκκας, Κύνθια Παυλίδου, Στέλιος Καλλιστράτης, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Γιώργος Αναγιωτός, Νίκη Δραγούμη, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Κυριάκου, Αθηνά Σάββα, Βάρσια Αδάμου, Κρίστιαν Βλαντέσκου, Σταύρος Ππατσιάς κ.α.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 16.jpg

Η σεναριακή ομάδα αποτελείται από τους Σοφία Σοφοκλέους, Δέσποινα Πυρκεττή και Γιάννη Κόκκινο. Την επιμέλεια σεναρίου καθώς και την εποπτεία της παραγωγής έχει η Κόριννα Αβρααμίδου, ενώ τη σειρά υπογράφουν σκηνοθετικά οι Ναστάζια Χριστοδούλου και Ανδρέας Σεηττάνης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια φέρουν την υπογραφή του μετρ του είδους Λάκη Γενεθλή.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 19.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 28.jpg

Το τραγούδι της σειράς ερμηνεύουν οι Παντελής Θαλασσινός και Δημήτρης Μεσημέρης. Η μουσική ανήκει στον Δημήτρη Ζαχαρίου και οι στίχοι στην Κόριννα Αβρααμίδου. Τη διεύθυνση της παραγωγής θα έχουν η Ρομίνα Πολυμνίου και η Άντρη Γεωργίου, ενώ την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Galinis Productions.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 9.jpg

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Δείτε πιο κάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα γυρίσματα:

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 14.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 6.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 17.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 29.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 32.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 1.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 4.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 23.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 7.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 11.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 31.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 27.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 13.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 30.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 21.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 22.jpg

ΤΡΙΚΥΜΙΑ - ΦΩΤΟ 5.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιουνίου 2022 - 16:00

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.