Συνέντευξη τύπου και δαπιστεύσεις τελικού Κυπέλλου Coca - Cola

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. Το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League θα κριθούν στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ στον αγώνα της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Εθνικό Άχνας. Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00. 

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, των προπονητών, των αρχηγών και των Προέδρων των δύο ομάδων καθώς και της χορηγού εταιρείας Coca - Cola θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου στις 11:00 το πρωι στο συνεδριακό κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ. 
Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις τελικού και ανάδειξη πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή: 
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola, θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι, στα e-mail  [email protected] ,  [email protected]
Στις αιτήσεις για διαπίστευση, να αναφέρεται και ο αριθμός της κάρτας AIPS καθώς και το ΜΜΕ για το οποίο θα εργαστεί στον τελικό ο κάθε δημοσιογράφος.
Όσοι αθλητικοί συντάκτες / φωτογράφοι  δεν είναι κάτοχοι κάρτας AIPS, η αίτηση να συνοδεύεται από ενυπόγραφη βεβαίωση εργοδότη, ότι εργοδοτούνται ως αθλητικοί συντάκτες και ότι θα εργαστούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.
Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola
Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.
Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2022 - 16:23

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.