Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος την Ιταλική Βίρτους στο ΣΕΦ (21:00 Novasports)

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Βίρτους (21:00) για τη Euroleague και θέλει να πληγώσει τους παλιούς... γνώριμους, Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ.

Mετά την ήττα από την Εφές στη Euroleague και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Basket League, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο ΣΕΦ (21:00, NOVASPORTS) απέναντι στη Βίρτους.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 7-4, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα από τη Μπολόνια μετρά 4 νίκες και 7 ήττες, όντας στην 13η θέση της κατάταξης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δυσκολίες του ματς και στην ποιότητα της Βίρτους, αναφέροντας: «Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας», ενώ μίλησε για λίγο και για τη νίκη κόντρα στους... πράσινους.

Σχετικά με το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο, η EuroLeague ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτή την έφεση της Βίρτους όσον αφορά την ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικών στον Μίλος Τεόντοσιτς κι έτσι ο Σέρβος γκαρντ είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον θα επιστρέψουν στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες οι Σενγκέλια και Οτζελέγιε.

O Oλυμπιακός είναι πρώτος σε ranking με 102.7 στη διοργάνωση, ενώ είναι στην κορυφή των ασίστ με 21.3 κατά μέσο όρο. Η Βίρτους στην μοναδική κατηγορία που είναι ψηλά, είναι τα ριμπάουντ, όπου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας με 24.3, κάτω από τον Παναθηναϊκό που έχει 24.4.

GAZZETTA.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2022 - 12:06

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.