Μαρόκο : Στους δρόμους ο βασιλιάς Μοχάμεντ για την ιστορική πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ (vid)

Ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’ βγήκε στους δρόμους για να συμμετάσχει με τους πολίτες στους πανηγυρισμούς τους για την ιστορική πρόκριση των «Atlas Lions» στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ένα βίντεο κλιπ, που διαδόθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, έδειχνε τον Μαροκινό μονάρχη στο αυτοκίνητό του, περιτριγυρισμένο από μεγάλο αριθμό Μαροκινών να κρατά σημαίες και να φωνάζει «Τα λιοντάρια του Άτλαντα… Συγχαρητήρια σε εμάς… Ντίμα Μαγκρέμπ».
Το επίσημο μαροκινό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ο βασιλιάς τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Μαρόκου, Fawzi Lakjaa, και στον προπονητή της εθνικής ομάδας, Walid Regagui, στο οποίο εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες και στους τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και χάραξε μια υπέροχη διαδρομή κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Ο Βασιλιάς του Μαρόκου εξήρε την ιστορική απόδοση των μελών της εθνικής ομάδας, που ήταν στο επίπεδο των φιλοδοξιών και των φιλοδοξιών του ευρύτερου μαροκινού κοινού, κάτι που τους ενθαρρύνει στο Μαρόκο, στο Κατάρ και σε όλο τον κόσμο. Κάλεσε τους παίκτες να διατηρήσουν την ίδια προσέγγιση σε αυτή τη διοργάνωση, να συνεχίσουν να τιμούν το εθνικό ποδόσφαιρο και να υψώνουν ψηλά την εθνική σημαία. #المغرب ⛥

King Mohammed VI celebrates among the masses the overwhelming joy that swept the regions of #Morocco after the Moroccan team deservedly won over its Spanish counterpart and passed to the quarter-finals in the #World_Cup_2022_

✌🌟🦁👍💪🙌#Marruecos #Maroc pic.twitter.com/AdO9PUikAh

— TRUSTER🗺ELBIDAWI (@HarmonyDvlpmnt) December 7, 2022

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ συνεχάρη τους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του για τη νίκη τους επί της Ισπανίας στο League of 16 και την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πρώτο αραβικό επίτευγμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

μαροκο.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Δεκεμβρίου 2022 - 14:05

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.