Απόλλων : Μόνο με διαρκείας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (ενημέρωση)

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για το θέμα των εισιτηρίων του ντέρμπι με την ΑΕΛ

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει ότι λόγω του περιορισμού για τη χρήση του 50% των θέσεων των άνω διαζωμάτων των κερκίδων του Τσιρείου, δεν θα υπάρχει πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/12, 19:00).
Λόγω του πιο πάνω περιορισμού, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 εξαιρουμένων αυτών οι οποίοι κατέχουν κάρτα διαρκείας στους τομείς 101, 104, 501, 502 και 703 του νέου γηπέδου Λεμεσού.
Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και θεωρείων του νέου γηπέδου θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στους τομείς 102, 103, 203 και 204 θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής.
Όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας στους υπόλοιπους τομείς του νέου γηπέδου, έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου και παρακαλούνται όπως πάρουν θέση στο κάτω διάζωμα της εξέδρας.
Τονίζεται ότι θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου σε ότι αφορά την ταξιθέτηση, γι’ αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επιτηρητών και να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Πληροφορίες για VIP και VIP Youth
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH έχουν δικαίωμα εισόδου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Δυτικής εξέδρας επιδεικνύοντας το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας τους.
Θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο από την είσοδο VIP Lounge της Δυτικής κερκίδας.

Σημειώνεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1, τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

Η διοίκηση του Απόλλωνα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τους φιλάθλους της ομάδας μας προχώρησε στην απομάκρυνση των πάγκων από τη δυτική κερκίδα έτσι ώστε να μην υπάρχει εμπόδιο στη θέαση προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την στήριξη τους προς την ομάδα μας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία».

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Δεκεμβρίου 2022 - 13:49

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.