ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-3 : Θετικό πρόσημο και πάλι για τον δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με 3-0 στο δεύτερο φιλικό του στην Κύπρο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει τρεις διαφορετικούς σκόρερ και να παίζει αρκετά καλά κατά διαστήματα.

Πρόσημο θετικό για τον ΠΑΟΚ και από το δεύτερο φιλικό του στην Κύπρο, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού, με τον δικέφαλο να επικρατεί 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και πάλι και να παίζει αρκετά καλά κατά διαστήματα.

Για δεύτερη φορά ο Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς μοίρασε το χρόνο σε 23 παίκτες του ούτως ώστε να βρουν ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 10' όταν ο Σάστρε έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και τη σέντρα για να έρθει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ουσιαστικά σε κενή εστία να κάνει το 1-0.Στο 21' η ΑΕ Λεμεσού απείλησε για πρώτη φορά όταν έγινε η βαθιά μπαλιά προς τον Μπεραχίνο ο Ίνγκασον δεν έδιωξε σωστά με τη μπάλα να φτάνει στον επιθετικό της ομάδας της Κύπρου που έκανε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 32' με τον Νάρεϊ από τα δεξιά να κάνει τη σέντρα προς τον Ολιβέιρα που πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Λουτσέσκου έκανε δέκα αλλαγές καθώς άφησε μόνο τον Σβαμπ στο ματς. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 55' με τον Μπίσεσβαρ να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 73' όμως ο Μπίσεσβαρ δεν αστόχησε. Σε βαθιά μπαλιά από την άμυνα προς τον μέσο του ΠΑΟΚ ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Λεμεσού, βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακού που βγήκε εκτός περιοχής και ο Μπίσεσβαρ έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον γκολκίπερ για το 3-0 του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (46' Ζίβκοβιτς), Σάστρε (46' Βιεϊρίνια), Ίνγκασον (46' Κάργας), Κουλιεράκης (46' Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες (46' Τσαούσης, 77' Σελιμάι), Ντόουγκλας (46' Μουργκ), Σβαμπ (60' Κούρτιτς), Νάρεϊ (46' Φιλίπε Σοάρες), Καντουρί (46' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (Ρικιάρντο), Ολιβέιρα (46' Μπράντον Τόμας).

ΑΕΛ Λεμεσού (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα (46' Κυριακού), Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς (44' Ανδρέου), Μπεραχίνο, Σις.

SPORT24.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Δεκεμβρίου 2022 - 13:26

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.