Παναθηναϊκός : Κρας τεστ στην Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό (16/12, 21:30 Novasports)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (16/12, 21:30 Novasports) στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague

Λίγες μέρες μετά την ήττα στη Βαλένθια (94-91, παράταση) ο Παναθηναϊκός (11η θέση, ρεκόρ 6-7) δίνει μία ακόμη «μάχη» στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη.

Οι «πράσινοι» του Ντέγιαν Ράντονιτς θα αντιμετωπίσουν απόψε, βράδυ Παρασκευής (16/12, 21:30) την Μπαρτσελόνα (2η, 9-4), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν για την ελληνική ομάδα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε για το ματς :

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι. Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης από την πλευρά του ανέφερε: «Σίγουρα η Μπαρτσελόνα ειδικά μέσα στο γήπεδό της παίζει πολύ καλά και δυνατά. Τους βλέπουμε και από το ρόστερ, έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε τις επιλογές μας, οποιοδήποτε λάθος κάνεις, ειδικά εδώ μέσα, θα σε τιμωρήσουν, όλες οι ομάδες, αλλά ειδικά η Μπαρτσελόνα. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε και εκείνος την επερχόμενη αναμέτρηση του Παλάου Μπλαουγκράνα, λέγοντας πως: «Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί λίγους παίκτες και έχει μικρό ροτέισον, αλλά όσοι παίζουν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Λι, ο Ουόλτερς, ο Ουίλιαμς, ο Παπαγιάννης. Έχουν την ικανότητα να σκοράρουν με ευκολία. Έχουν μέσο όρο 85 πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Ο Μπέικον σκοράρει 17 ή 18 σε κάθε παιχνίδι, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Οι εύκολοι πόντοι θα είναι πολύ σημαντικοί στο παιχνίδι».

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Δεκεμβρίου 2022 - 12:09

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.