Η Ράγιο σόκαρε την Ρεάλ, την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα και έβαλε «φωτιά» στη La Liga, με Μπάρτσα στην κορυφή

Η Ράγιο Βαγιεκάνο σε μια χορταστική ματσάρα στο «Βαγιέκας» σόκαρε την Ρεάλ, επικρατώντας με 3-2 και έβαλε φωτιά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η «σταχτοπούτα» δεν φοβήθηκε την «βασίλισσα» Η... μικρούλα Ράγιο προσέθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό της και υποχρέωσε σε ήττα την μεγάλη συμπολίτισσα Ρεάλ,με (3-2). Στο κατάμεστο ''Βαγέκας'', οι γηπεδούχοι έκαναν την καλύτερη εμφάνιση της περιόδου και πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ, πήγε να πάρει το ματς με την... φανέλα, πραγματοποίησε υποτονική εμφάνιση και το πλήρωσε με δεύτερη συνεχόμενη γκέλα. Πλέον υπολείπεται της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα δύο βαθμών.

Η Ράγιο πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5', με υπέροχο σουτ στην κίνηση του Κομεσάνια, μετά από γύρισμα του Φραν Γκαρθία.

Στο 37' οι Μαδριλένοι έφεραν το ματς στα ίσα, με εύστοχο πέναλτι του Μόντριτς,  ενώ στο 41' ο Μιλιτάο έκανε την προσωρινή όπως αποδείχθηκε ανατροπη, 1-2, με δύσκολη γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το προβάδισμά των ''μερένγκες'' ωστόσο, κράτησε μόνο τρία λεπτά, με την Ράγιο να πολιορκεί την εστία του Κουρτουά και τον Άλβαρο Γκαρθία να κάνει το 2-2 με δυνατό αριστερό σουτ από πλάγια θέση σε φάση διαρκείας.

Στο 64' έλαβε χώρα, η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Με τον Τρέχο να βλέπει την εκτέλεσή πέναλντι να αποκρούεται από τον Κουρτουά αλλά να έχει και δεύτερη ευκαιρία, καθώς και τα δύο πόδια του Βέλγου τερματοφύλακα δεν ακουμπούσαν την τελική γραμμή. Τον νίκησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 67ο λεπτό, εν μέσω αποθέωσης.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέφσκι, Μπάλιου, Λεζέν, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (79' Σις), Όσκαρ, Ίσι (88' Τσαβαρία), Τρέχο (71' Λόπεθ), Άλβαρο Γκαρθία (88' Σάντσεθ), Καμέγιο (88' Φαλκάο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (85' Βάθκεθ), Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί (85' Νάτσο), Μόντριτς (79' Μαριάνο), Τσουαμενί (69' Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Νοεμβρίου 2022 - 09:50

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.