Από εγκαίνια σε εγκαίνια, θα μεταβαίνει την Παρασκευή στη Λεμεσό ο Πρόεδρος

Επιθεωρήσεις έργων, εγκαίνια και κατάθεση θεμέλιων λίθων στη Λεμεσό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με αποκορύφωμα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ, «νέα προοπτική στην πόλη της Λεμεσού προσδίδουν τα έργα ανάπτυξης που θα εγκαινιάσει  την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης».

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης περιοδείας του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί και για την πορεία υλοποίησης και άλλων έργων που, είτε τροχοδρομούνται, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συμβάλουν στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 09:00, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σταθμό επεξεργασίας λυμάτων της Δυτικής Λεμεσού, ενώ στις 09:45 θα μεταβεί στο εργοτάξιο κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων.                                                      

Στις 10:15 θα τελέσει τα εγκαίνια του κέντρου ενηλίκων στην οδό Φιλελλήλων και στις 10:30 τα εγκαίνια αποκατάστασης δημοτικών πολυκατοικιών και δημιουργίας κοινωνικού πολυλειτουργικού κέντρου στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου.                                                       

Ακολούθως, στις 11:00 θα καταθέσει το θεμέλιο λίθο της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού ενώ στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει το Μεταλυκειακό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το απόγευμα, στις 18:30, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια των  εργαστηρίων του Τμήματος Καλών Τεχνών, νέων αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων διοίκησης του TΕΠΑΚ.

Η περιοδεία του Προέδρου, στη Λεμεσό, ολοκληρώνεται με την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου, στις 19:30. Στην ομιλία του, προσθέτει ο κ. Ιωσήφ,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να αναφερθεί στη μεγάλη σημασία που έχει για την πόλη της Λεμεσού η κατασκευή του νέου γηπέδου, με το οποίο γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών για τους Λεμεσιανούς.

Κατά την περιοδεία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοεμβρίου 2022 - 15:48

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

02 Δεκεμβρίου
Διπλασιάζονται οι εμπειρογνώμονες της Europol στην Κύπρο
18:47
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο Ιρακινό Κουρδιστάν από βομβαρδισμούς
18:15
Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
18:12
Ορκίστηκε σήμερα και έλαβε ρωσικό διαβατήριο ο πρώην συνεργάτης της CIA και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών
17:41
Τέταρτο παιδί νεκρό λόγω στρεπτόκοκκου ομάδας Α στη Βρετανία
17:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3o Δελτίο καιρού (2/12/2022)
17:19
Η Βουλή ενέκρινε το συνταξιοδοτικό για όσους προσελήφθησαν μετά το 2011
17:01
Χαιρετίζει την υπερψήφιση των νομοσχεδίων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό του Οικογενειακού Δικαίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης
16:54
€85 εκατομμύρια έλαβε η Κύπρος από την πρώτη πληρωμή από το μηχανισμό ανάκαμψης και ανθεκτικότητας της ΕΕ
16:00
Επιστρέφουν τα θετικά επιτόκια στις καταθέσεις, μειώθηκαν ελαφρώς τα επιτόκια για στεγαστικά αναφέρει η ΚΤΚ
15:48
Την αποφασιστικότητα της Γερμανίας να συνεχίσει τη βοήθεια προς την Ουκρανία, τόνισε ο Σολτς στον Πούτιν
15:35
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα να ποινικοποιηθεί η παραβίαση των κυρώσεων της σε όλα τα κράτη-μέλη της
15:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand