Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 21/11/2022

Ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ από την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται σταδιακά χαμηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθεί τοπικά μεμονωμένη βροχή. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοεμβρίου 2022 - 07:05

Τελευταιες Ειδησεις

10 Δεκεμβρίου
Σφοδρές μάχες κοντά στην Χαν Γιουνίς
09:54
Με 3 αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA
06:15
Σίσι και Πούτιν συμφώνησαν να εργαστούν για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
06:06
Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το θάνατο 5 υπαξιωματικών του
05:56
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 10/12/2023
05:36
09 Δεκεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
22:00
Με επιθέσεις σε πλοία με προορισμό το Ισραήλ, απειλούν οι αντάρτες Χούθι
20:08
Το κλειδί των εξελίξεων στο Κυπριακό βρίσκεται στην Τουρκία, αναφέρει ο Αντόνιο Γκουτέρες
20:05
Σκληρές μάχες εξακολουθούν να μαίνονται στη Λωρίδα της Γάζας
19:25
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ανωμαλία και λάθος ο διαχωρισμός των κοινοτήτων του Ακάμα»
19:19
Το Μεσανατολικό στο επίκεντρο συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών ΗΠΑ -Τουρκίας
18:19
Οι ΗΠΑ θα πωλήσουν άρματα στο Ισραήλ, πέραν των 106 εκ. δολαρίων
18:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand