Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις : «Καλούμε την οικογένεια Πουλλαΐδη να αρχίσει τη διαδικασία ομαλής διαδοχής»

Κάλεσμα στην οικογένεια Πουλλαΐδη να αρχίσει τις διαδικασίας ομαλής διαδοχής και απομάκρυνσης από τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. Ο Παν.Συ.Φι. σημειώνει μάλιστα, ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη πρέπει να αναλάβει όλα τα τρέχοντα που οι ίδιοι αποφάσισαν και δέσμευσαν το τμήμα.

Αναλυτικά :

«Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου!

Ο κόσμος του Ιστορικότερου Σωματείου περίμενε με «ανυπομονησία» την τοποθέτηση κάποιου από την διοίκηση (αν υπάρχει) του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς να ζει φυσικά με ψευδαισθήσεις, και σήμερα πήρε αυτό που ανέμενε. Μια τοποθέτηση γραμμένη από ένα γραφείο μακριά από την Κύπρο, όπως και ο τρόπος διαχείρισης εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Μια γραπτή δήλωση που απλά λέει ότι και ΠΑΛΙ αναλαμβάνει την ευθύνη της πλήρης αποτυχίας με την επιλογή λάθος συνεργατών, χωρίς να έχει το θάρρος να δει τον κόσμο κατάματα.

Είναι πλέον λυπηρό όλο αυτό που γίνεται και όσο κι ´αν προσπαθήσαμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, μόνο ντροπή και αίσχος νιώθουμε που κάποιοι δεν αντιλήφθηκαν ποτέ την αξία και το βάρος αυτού του Σωματείου. Αυτής της ομάδας, με ένα κόσμο τρελαμένο για πάρτη της, που την έχει περισσότερο και από οικογένεια. Που ζει για την μεγάλη Ιδέα της Ανόρθωσης, που δεν διαπραγματεύεται την περηφάνια του με κανένα όρο.

Προσπαθήσαμε να διαχωρίσουμε το διοικητικό διαχρονικό πρόβλημα με τους αγώνες της ομάδας και πιστεύουμε σαν κόσμος τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε τις μεγαλύτερες παρουσίες σε όλα τα γήπεδα, ανεξάρτητου ώρας-μέρας-αντιπάλου, κατά την φετινή περίοδο σε αντίθεση με την βαθμολογική θέση. Κάποιοι θα πουν πως έχουμε «συνηθίσει» στα αρνητικά αποτελέσματα και στην 5η-6η θέση που έχουμε σαν μέσο όρο την τελευταία 10ετία. Αντιθέτως αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να γαλουχήσουμε την νεολαία ότι η Ανόρθωση μας δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν πάμε γήπεδο απλά για να δούμε το ποδόσφαιρο. Όλο αυτό αλήθεια άρχισε και γίνεται τρομακτικό σε αυτούς που τα υπολόγιζαν πάντα αλλιώς. Που ανακουφίστηκαν από τον φόβο που τους διακατείχε σε περιπτώσεις που ο κόσμος δεν ήταν εκεί.

Δεν θα μιλήσουμε με αριθμούς και λεπτομέρειες όπως την προηγούμενη ανακοίνωση, παρόλο που υπάρχουν δεκάδες να απαριθμήσουμε, για τον μοναδικό λόγο ότι το θεωρούμε πλέον αχρείαστο. Δεν θα μιλήσουμε με μικρότητες γιατί πραγματικά νιώθουμε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας δεν μπορεί να πέσει πιο κάτω από τον σημερινό (ποδοσφαιρικό) πάτο που βρίσκεται. Για μας σαν οργανωμένοι αλλά και για το 99% του κόσμου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι έχει φτάσει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για αυτή την αποτυχημένη κατάσταση και ένα μοντέλο διοίκησης που δεν δούλεψε ποτέ.

Μπαίνοντας στο διά ταύτα και για να μην χρονοτριβούμε καλούμε την οικογένεια Πουλλαίδη όπως ξεκινήσει την διαδικασία ομαλής διαδοχής και απομάκρυνσης από τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, αναλαμβάνοντας ΟΛΑ τα τρέχοντα που οι ίδιοι αποφάσισαν και δέσμευσαν το τμήμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και εμείς λέμε από τον Α μέχρι και τον Ω. Εμείς θα συνιστούσαμε να βρεθεί η λύση από τα πρώτα γράμματα της αλφαβήτας, ώστε να το κάνουμε όσο πιο ανώδυνο γίνεται για όλους!

Το Σωματείο το οποίο φέρει ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ευθύνες όλα αυτά τα χρόνια και μιλάμε από το 2014 και έπειτα τουλάχιστον, ήρθε ο καιρός να αναλάβει τις δικές του, χωρίς δικαιολογίες και χρονοτριβές. Καλούμε το συντομότερο δυνατό να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό σκοπό την επόμενη μέρα της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον τρόπο επιστροφής του στο 100% με ότι αυτό και αν συνεπάγεται. Τους τρόπους θα τους αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.

Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε προς τον κόσμο της ομάδας και τις αντιδράσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σταματήστε να γράφετε ή να λέτε «ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ» από την Ανόρθωση. Δεν υπάρχει η λέξη «ΠΟΥΛΑ» πλέον στο λεξιλόγιο γιατί μόνο προσβολή είναι τόσο για την Ιστορία μας αλλά και βάση της σημερινής κατάντιας. Ο πάτος δεν πωλείται και δεν υπάρχει κάτι να πουλήσει κανείς. Έπαιξαν και έχασαν και μάλιστα εις βάρος μας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ανήκει στον κόσμο της και εκεί θα ανήκει για πάντα! Επίσης σας καλούμε να είστε πάντα σε εγρήγορση και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να μπούμε σε διαδικασίες δυσάρεστες για όλους.

Υ.Γ. Ο Θεός να βοηθήσει και να τους φωτίσει να πράξουν το ορθό.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Νοεμβρίου 2022 - 08:43

Τελευταιες Ειδησεις

29 Νοεμβρίου
Η Κύπρος αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση με συγκεκριμένες πολιτικές, λέει ο Υπουργός Οικονομικών
22:06
Τίτλοι Ειδήσεων - Τρίτη 29 Νοεμβρίου
22:00
Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών του Νάτο δεσμεύτηκαν να αυξήσουν την υποστήριξή τους προς το Κίεβο
21:46
Κίνα: Εκτοξεύτηκε το Shenzhou-15 μεταφέροντας τρεις αστροναύτες στον κινεζικό διαστημικό σταθμό
21:25
Περισσότερες από 350 γεννήτριες θα στείλει στην Ουκρανία η γερμανική κυβέρνηση
21:07
Διμερείς σχέσεις, εξελίξεις σε Α. Μεσόγειο και τουρκική προκλητικότητα στην επίσημη επίσκεψη ΥΠΑΜ στη Σερβία (Βίντεο)
20:46
Στη διαδικασία εκτύπωσης το ψηφοδέλτιο για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου (Βίντεο)
20:23
«Εγκληματική οντότητα», αποκάλεσε το ΝΑΤΟ ο Μεντβέντεφ ενώ προειδοποίησε τη Συμμαχία να μην χορηγήσει στην Ουκρανία συστοιχίες Patriot
20:08
Προστατεύει το κράτος δικαίου ο ΠτΔ με την αυτεπάγγελτη εξέταση των ισχυρισμών για τη διαφθορά, απαντά στο ΑΚΕΛ ο Εκπρόσωπος
19:53
H Ολλανδία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε 2-0 του Κατάρ (Βίντεο)
19:29
Η Σενεγάλη ήταν η απόλυτη θριαμβεύτρια στον «τελικό» με τον Ισημερινό (Βίντεο)
19:18
Στήριξη ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε η Ολένα Ζελένσκα με ιστορική ομιλία στο βρετανικό κοινοβούλιο
18:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand