Ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία της ομάδας, ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και την κακή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Επικοινωνώ μαζί σας νιώθοντας έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για την παρούσα κατάσταση στην αγαπημένη μας Ανόρθωση, κόντρα σε όσα κακόβουλα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες.

Κατ’ αρχάς, οφείλω να παραδεχθώ πως η παρουσία της ομάδας μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο απέχει κατά πολύ από τις προσδοκίες και τις δικαιολογημένες απαιτήσεις του κόσμου μας και σαφώς δεν ικανοποιεί κανέναν.

Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξα ένα μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Αθλητικό Διευθυντή να έχει το γενικό πρόσταγμα, μοντέλο που έχει επιτύχει σε πολλές ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό. Οι επιλογές που ακολούθησαν για τη στελέχωση της ομάδας, προπονητής, επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ήταν δικές του και των συνεργατών του με τη διοίκηση να παρέχει κάθε στήριξη. Εκ των πραγμάτων, αρκετές των επιλογών αποδείχθηκαν λανθασμένες και ως η κεφαλή του οικοδομήματος αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη για αυτές.

Για αυτό άλλωστε προχώρησα, αν και νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας και αυτό έγινε ανεξαρτήτως κόστους αφού κύριο μέλημά μου ήταν και παραμένει το καλό της Ανόρθωσης. Το νέο προπονητικό επιτελείο απολαμβάνει της πλήρους στήριξής μου και θα του παρέχω κάθε βοήθεια που θα μου ζητηθεί. Στα πλαίσια αυτά, θα προσληφθεί σκάουτ για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος στον προγραμματισμό, θα ανήκει στον προπονητή μας, κ. Μουνιόθ.

Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την πικρία που σας διακατέχει για τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Είναι συναισθήματα που τα μοιραζόμαστε. Σας ευχαριστώ θερμά για τη μαζική σας παρουσία στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας και σας καλώ να παραμείνετε δίπλα της ώστε όλοι να συμβάλουμε στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρείται. Η εποικοδομητική κριτική είναι και καλοδεχούμενη και απαραίτητη όχι όμως η λασπολογία και οι ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και ζημιά στην ομάδα.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν όλοι όσοι αποτελούν αυτό το Σύλλογο, αυτή την ιδέα, πορεύονται ενωμένοι, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σταθεί απέναντί τους. Σας καλώ να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας παραμερίζοντας την πικρία που όλοι νιώθουμε. Γιατί είμαστε όλοι Ανόρθωσις!

Ο Θεός να φυλάει την Ανόρθωση μας από κάθε εχθρό».

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Νοεμβρίου 2022 - 20:01

Τελευταιες Ειδησεις

07 Φεβρουαρίου
Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ - (Βίντεο)
22:22
Τίτλοι Ειδήσεων - Τρίτη 7 Φεβρουαρίου
22:00
Λόγω χιονόπτωσης όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα
21:45
Στήριξη στην υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη ανακοίνωσε το "Νέο Κύμα" του Κωνσταντίνου Χριστοφίδη (Βίντεο)
21:06
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για διακρίβωση της τύχης των Tουρκοκύπριων μαθητών (Βίντεο)
20:54
Ξεπέρασαν τις 7. 200 οι νεκροί από το φονικό κτύπημα του εγκέλαδου σε Τουρκία και Συρία (Βίντεο)
20:06
Τη σύγκληση Παγκύπριας Εκλογικής Συνέλευσης του ΔΗΣΥ για τις 11 Μαρτίου, εξήγγειλε ο Αβέρωφ Νεοφύτου (Bίντεο)
19:51
Ρωσία: Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη στην εγκατάσταση φυσικού αερίου πενταώροφου κτηρίου στη Μόσχα
18:44
ΥΠΕΞ: Καλά στην υγεία τους οι 12 από τους 14 Κύπριοι υπήκοοι στην Τουρκία
18:33
Η Τουρκία αρνήθηκε να δεχθεί την προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας για βοήθεια
17:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού (7/2/2023)
17:14
Την στήριξή της προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποφάσισε η ΣΕΚ (Βίντεο)
17:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand