Πλάνο τριών φιλικών στην Κύπρο για τον ΠΑΟΚ, στις 27 του μήνα θα αφιχθεί ο δικέφαλος

Στην Κύπρο θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία δέκα ημερών, έχοντας στο πλάνο του τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 27 του μήνα στο νησί μας ο δικέφαλος.

Στην Κύπρο θα μεταβεί για ένα διάστημα δέκα περίπου ημερών ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία, έχοντας στο πλάνο του τρία φιλικά παιχνίδια.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο αναχώρησαν την επομένη της αναμέτρησης με τον Βόλο με ολιγοήμερη άδεια λόγω της διακοπής του Μουντιάλ. Η επιστροφή των ασπρόμαυρων έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου και βάσει πλάνου θα προπονηθούν για τρεις ημέρες στην Νέα Μεσημβρία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο μεσοδιάστημα στην Τούμπα θα πραγματοποιούνται εργασίες τοποθέτησης ψυχρόφιλου τάπητα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στις 27 του μήνα, η ασπρόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο, επιλέγοντας την Λάρνακα ως βάση του για ένα δεκαήμερο προετοιμασίας. Μάλιστα, προ ημερών ο Χρήστος Καρυπίδης βρέθηκε στην Κύπρο, θέλοντας να τσεκάρει από κοντά τις συνθήκες αλλά και να ρυθμίσει τελευταίες λεπτομέρειες.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο ΠΑΟΚ θα προπονείται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Λάρνακας που περιλαμβάνει και ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμένει η αποστολή ενώ βεβαίως στο πλάνο του Δικεφάλου έχουν συμπεριληφθεί και φιλικά παιχνίδια. Γι΄αυτό -εξάλλου- οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να φύγουν από την βάση τους για μερικές ημέρες, έχοντας κατά νου την εύρεση αντιπάλων και φιλικών παιχνιδιών.

Εκείνο που απορρέει μέχρι στιγμής είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε κυπριακή και ισραηλινή ομάδα και μένει να διευθετηθεί και το τρίτο φιλικό, η τύχη του οποίου ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει συγκεκριμένες εναλλακτικές στα χέρια του και θα πάρει την τελική απόφαση βάσει των θέλων της προετοιμασίας και του τί ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του. 

sdna.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2022 - 14:23

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.