Κίρζης / Χριστοδουλίδης / Λυσάνδρου : «Ιστορική ημέρα για τη Λεμεσό»

Ιστορική χαρακτήρισαν και δικαίως τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού. Υπογράμμισαν, πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά :

Ιστορική χαρακτήρισαν με ένα στόμα και μια φωνή τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού δήλωσαν πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Νίκος Κίρζης (πρόεδρος Απόλλωνα)

«Είναι μια ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Απόλλωνα Λεμεσού και για την πόλη ολόκληρη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι το οποίο χρειαζόταν η Λεμεσός κι απέκτησε έπειτα από τεράστιες προσπάθειες κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη που έκανε το παν για να δώσει αυτό το γήπεδο στη Λεμεσό. Επίσης τον ΚΟΑ και τον κ. Μιχαηλίδη για τις προσπάθειες που έκαναν. Ευχαριστώ και σύντομα να υποδεχθούμε τον κόσμο στο νέο γήπεδο Λεμεσού».

Νίκος Χριστοδουλίδης (πρόεδρος σωματείου ΑΕΛ)

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΕΛ, σίγουρα είναι μία ιστορική μέρα σήμερα και μετά από μεγάλες προσπάθειες και τη βοήθεια του ΚΟΑ και του κ. Μιχαηλίδη και της Επιτροπής, καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε για να μπορέσουμε να προσχωρήσουμε στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι και θα πρέπει να το προσέχουμε όλες οι ομάδες και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαστε μια χαρά τώρα και προχωράμε φουλ τις διαδικασίες να αρχίσουν και τα παιχνίδια με τη βοήθεια όλων μας».

Λύσανδρος Λυσάνδρου (πρόεδρος Άρη)

«Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Μετά από επίπονες προσπάθειες, μετά από αρκετή ταλαιπωρία καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε τη συμφωνία άδειας χρήσης και να μπούμε με το καλό μέχρι το τέλος του μηνός στο καινούργιο μας γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΚΟΑ για την πραγματικά ουσιαστική συνεισφορά του στο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο αυτό, τον ΠτΔ που μας ανέχτηκε πάρα πολλές φορές στις συζητήσεις που είχαμε και εμείς ως σωματεία θα παραλάβουμε το γήπεδο αυτό και να το διατηρήσουμε σαν ένα στολίδι, σαν ένα παλάτι της Λεμεσού».

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2022 - 14:47

Τελευταιες Ειδησεις

29 Νοεμβρίου
Το κατοχικό καθεστώς δεν επιτρέπει σε κρατικούς λειτουργούς να μεταβουν στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου (Βίντεο)
13:03
Παράνομη και επικίνδυνη χαρακτηρίζει την κατάσταση στη νεκρή ζώνη η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:54
Ατυχές περιστατικό χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης την ακύρωση συνάντησης από τον Σούνακ
12:22
Έγκριση νομοσχεδίου για αστικό αναδασμό αποφάσισε το Υπουργικό
12:17
Πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελετή διαβεβαίωσης 179 νέων αστυνομικών
11:58
ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Δεν έχει σημειωθεί κάποια αλλαγή από χθες στη νεκρή ζώνη (Βίντεο)
11:50
Σάκκαρη και Αλκαράθ σε αγώνα επίδειξης στο Μεξικό
11:47
Σε 1ο και 2ο όμιλο το ενδιαφέρον για πρόκριση στους «16» του Champions League
11:45
Ένταξη Σουηδίας στο ΝΑΤΟ: Εντός εβδομάδων η επικύρωση της Τουρκίας
11:34
Νέα απάτη μέσω Facebook
11:27
Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 29/11/2023
11:13
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση χρόνιων στρεβλώσεων του εκπαιδευτικού συστήματος
11:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand