Κίρζης / Χριστοδουλίδης / Λυσάνδρου : «Ιστορική ημέρα για τη Λεμεσό»

Ιστορική χαρακτήρισαν και δικαίως τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού. Υπογράμμισαν, πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά :

Ιστορική χαρακτήρισαν με ένα στόμα και μια φωνή τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού δήλωσαν πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Νίκος Κίρζης (πρόεδρος Απόλλωνα)

«Είναι μια ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Απόλλωνα Λεμεσού και για την πόλη ολόκληρη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι το οποίο χρειαζόταν η Λεμεσός κι απέκτησε έπειτα από τεράστιες προσπάθειες κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη που έκανε το παν για να δώσει αυτό το γήπεδο στη Λεμεσό. Επίσης τον ΚΟΑ και τον κ. Μιχαηλίδη για τις προσπάθειες που έκαναν. Ευχαριστώ και σύντομα να υποδεχθούμε τον κόσμο στο νέο γήπεδο Λεμεσού».

Νίκος Χριστοδουλίδης (πρόεδρος σωματείου ΑΕΛ)

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΕΛ, σίγουρα είναι μία ιστορική μέρα σήμερα και μετά από μεγάλες προσπάθειες και τη βοήθεια του ΚΟΑ και του κ. Μιχαηλίδη και της Επιτροπής, καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε για να μπορέσουμε να προσχωρήσουμε στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι και θα πρέπει να το προσέχουμε όλες οι ομάδες και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαστε μια χαρά τώρα και προχωράμε φουλ τις διαδικασίες να αρχίσουν και τα παιχνίδια με τη βοήθεια όλων μας».

Λύσανδρος Λυσάνδρου (πρόεδρος Άρη)

«Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Μετά από επίπονες προσπάθειες, μετά από αρκετή ταλαιπωρία καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε τη συμφωνία άδειας χρήσης και να μπούμε με το καλό μέχρι το τέλος του μηνός στο καινούργιο μας γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΚΟΑ για την πραγματικά ουσιαστική συνεισφορά του στο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο αυτό, τον ΠτΔ που μας ανέχτηκε πάρα πολλές φορές στις συζητήσεις που είχαμε και εμείς ως σωματεία θα παραλάβουμε το γήπεδο αυτό και να το διατηρήσουμε σαν ένα στολίδι, σαν ένα παλάτι της Λεμεσού».

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2022 - 14:47

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.