Σοβαρό τροχαίο στο Λιοπέτρι. Στο νοσοκομείο Λευκωσίας με επισκληρίδειο αιμάτωμα 11χρονο αγόρι

Επισκληρίδειο αιμάτωμα στο κεφάλι φέρει ο ανήλικος, ηλικίας 11 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στον Συνοικισμό Λιοπετρίου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «σοβαρή οδική τροχαία πρόσκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις μία το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, στον Συνοικισμό Λιοπετρίου με εμπλεκόμενους γυναίκα ηλικίας 57 ετών και ένα 11χρονο αγόρι».

Πρόσθεσε ότι «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου, όχημα που οδηγούσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, η 57χρονη από το Λιοπέτρι έχοντας ως συνοδηγό τον 11χρόνο εγγονό της, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αρχικά προσέκρουσε σε δέντρο και στην συνέχεια σε περιτοίχισμαα κατοικίας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει μπροστά από την οικία στην οποία προσέκρουσε αρχικά».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «από την πρόσκρουση ο ανήλικος εκτινάχθηκε από τον μπροστινό  ανεμοθώρακα του οχήματος και κατέληξε στην άσφαλτο. Τόσο ο ανήλικος όσο και η 57χρονος διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο  Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του ο 11χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Οσον αφορά την 57χρονη «εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό, τα τραύματα της δεν είναι σοβαρά».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2022 - 18:34

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.