Τα βλέμματα στην Τούμπα

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15:00), ο Αστέρας Τρίπολης θα ψάξει το παρθενικό του «τρίποντο» με αντίπαλο τον ΟΦΗ που πήρε ψυχολογία έπειτα από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Μία ώρα μετά, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός ευελπιστεί να τη συνδυάσει με νίκη απέναντι στον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο κι ενώ ακολουθεί για τους Πειραιώτες το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League (Πέμπτη 6/10, 22:00 - «Γεώργιος Καραϊσκάκης»). Επικίνδυνη έξοδος για τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30), με τον Βόλο να έχει κάνει ήδη... ζημιές σε ΑΕΚ και Ολυμπιακός.  

Το τελευταίο σημερινό ματς διεξάγεται στην Τούμπα (21:30), με τον ανανεωμένο, αλλά και με ελλείψεις, ΠΑΟΚ, να υποδέχεται τον «απόλυτο» έπειτα από πέντε αγωνιστικές Παναθηναϊκό. Ενδεχόμενο «διπλό» θα κόψει τα φτερά του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα ανοίξει, ακόμη περισσότερα, αυτά του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:  

 Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 

15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ  

16:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Ατρόμητος 

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος - Άρης  

21:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2022 - 11:01

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τη βιωσιμότητα του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιβεβαιώνει Αναλογιστική Μελέτη (Βίντεο)
14:12
Επαναρχίζουν τον Μάιο τα δρομολόγια Κύπρου - Ελλάδας
13:48
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
13:01
Περιπολίες σκαφών της Κύπρου ανοικτά του Λιβάνου (Βίντεο)
12:46
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ σε εγγεγραμμένες εταιρείες στην Κύπρο
12:05
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Σήμερα η τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
10:50
Σύλληψη 42χρονου δεσμοφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών στις φυλακές
10:44
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Στο Λονδίνο σήμερα ο Πρόεδρος για προώθηση επενδύσεων στην Κύπρο
09:34
Εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα από πυρκαγιά στο Καϊμακλί (Βίντεο)
09:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.