Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, 2-0 τον ΟΦΗ

Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή Super League, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Ο Λεό Τιλίκα στο 19΄ και ο Γκαρντάβσκι στο 44΄ ήταν οι σκόρερ του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα του οποίου φέρνει την αρκαδική ομάδα στους επτά βαθμούς, αφήνοντας τους Κρήτες στους 4β.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με μία κοντινή προβολή του Γκερέρο που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος (9΄), αλλά σύντομα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Γκαρντάβσκι στο 17΄ είχε σουτ στο δοκάρι (υποδείχθηκε οφσάιντ, αλλά αν έμπαινε το γκολ και υπήρχε έλεγχος από το VAR μάλλον θα μετρούσε) και δύο λεπτά αργότερα ο Λεό Τιλίκα άνοιξε το σκορ με ωραίο βολέ, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα του Μπαρτόλο. 

Ακολούθησε ακόμη μία ευκαιρία για τον Αστέρα στο 24΄, με το δυνατό σουτ του Ρούμπεν Γκαρσία να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ανέλαβε πρωτοβουλίες, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά. Στον αντίποδα, οι Αρκάδες έφτασαν στο 2-0 στο 44΄, με τον Γκαρντάβσκι να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση, μετά από νέα ασίστ του Μπαρτόλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, όμως ο ΟΦΗ όχι μόνο παρέμεινε ακίνδυνος, αλλά βρισκόταν συχνά εκτεθειμένος στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Ο Στέφενς κράτησε όρθια την ομάδα του με δύο μεγάλες επεμβάσεις, σε εξ επαφής κεφαλιά του Μπαράλες στο 59΄ και σε τετ-α-τετ με τον Μπαρτόλο στο 62΄ και προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς, όμως ο Παπαδόπουλος σταμάτησε στο 81΄ τον Γκερέρο.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Τζουκάνοβιτς - Μεγιάδο

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλβαρες, Ιγκλέσιας (75΄ Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46΄ Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65΄ Κρεσπί), Μπαρτόλο (74΄ Μπερτόλιο / 87΄ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Ντιουσέ (62΄ Στάικος), Γκερέρο, Ντικό (57΄ Μπουζούκης), Βούρος, Διαμαντής, Ντουσμισάι (46΄ Μπιφούμα), Περέα, Μεγιάδο (46΄ Τοράλ), Μπαλογιάννης (73΄ Θοράρινσον)

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2022 - 17:26

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών (Βίντεο)
12:38
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
11:17
Πρόεδρος: Ενδεχόμενη πρόοδος στο Κυπριακό θα έχει θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά (Βίντεο)
11:14
Η Παλαιστίνη επιδιώκει να ενταχθεί στον ΟΗΕ ως πλήρες κράτος-μέλος
10:58
Δύο περιπτώσεις παράνομης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα
08:47
Την ερχόμενη εβδομάδα οι εγκρίσεις για το ''Φωτοβολταϊκά για όλους''
08:43
Λετυμπιώτης: Επιτεύχθηκε ο στόχος διασύνδεσης ευρωτουρκικών με Κυπριακό
08:10
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.