Με συνέπειες προειδοποιεί την Τουρκία ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μενέντεζ

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία ότι θα υποστεί τις συνέπειες σε περίπτωση που προχωρήσει σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας, έστειλε ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, μιλώντας σε εκδήλωση ομογενών στη Νέα Ιερσέη.

Ο Μενέντεζ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ο Τούρκος πρόεδρος να επιχειρήσει θερμό επεισόδιο στην περιοχή. Υπέδειξε, μάλιστα, πως ο Ερντογάν είναι επικίνδυνος και απρόβλεπτος, ιδίως τώρα που θέλει να παραμείνει στην εξουσία. "Οι απελπισμένοι άνθρωποι προβαίνουν σε απελπισμένες κινήσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μενέντεζ.

Παράλληλα, καυτηρίασε τη διπλωματική γλώσσα των ίσων αποστάσεων στα ελληνοτουρκικά, από ΝΑΤΟ και Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απαιτώντας την αναγνώριση του επιτιθέμενου.

Την ίδια στιγμή, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει την ικανοποίηση του αιτήματος της Τουρκίας, να προμηθευτεί μαχητικά F - 16 από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μ.Β

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Οκτωβρίου 2022 - 08:03

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.