Έρσίν Τατάρ: "Το άνοιγμα των Βαρωσίων πρόσθεσε μεγάλες δυνατότητες στην οικονομία μας"

Το άνοιγμα των Βαρωσίων πρόσθεσε μεγάλες δυνατότητες στην οικονομία του ψευδοκράτους, δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Σε ομιλία τους στο εμπορικό βιομηχανικό επιμελητήριο Καισαρείας, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι θα είναι ισχυρότεροι με τη συνεργασία που θα αναπτυχθεί με την Τουρκία. “ Με τη συνεργασία της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα, με βάση τη γεωπολιτική, γεωστρατηγική και μεταβαλλόμενη συγκυρία στην ανατολική Μεσόγειο, είίναι μεγάλο όφελος να συνεχίσουμε την πολιτική μας για να διατηρήσουμε τόσο τη κυριαρχία της Δημοκρατίας της Τουρκίας στις θάλασσες όσο και τη κυριαρχία της  να προστατεύσουμε την ανωτερότητά μας στους ουρανούς. Η επιτυχία της ‘τδβκ’ στον τουρισμό έχει πλέον πλησιάσει τις 30 χιλιάδες κλίνες και οι επενδύσεις μας συνεχίζονται ακόμη. Το άνοιγμα των Βαρωσίων, το οποίο διαφαλίστηκε με την πλήρη υποστήριξη του Προέδρου μας Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του, πρόσθεσε μια είναι σπουδαία δυνατότητα στην οικονομία για της ‘τδβκ’. Επιπλέον, 75 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα νερού που μεταφέρθηκαν από την Ανατολία από το φράγμα Αλάκιοπρου, το έργο του αιώνα, είναι μια μεγάλη ευλογία, πλούτος και έχει αυξήσει τις δυνατότητές μας για την ανάπτυξη της οικονομίας και του τουρισμού μας. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Για να είμαστε δυνατοί, οι επενδύσεις πρέπει να αυξηθούν. Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία και ευχή μας οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με διάφορα κέντρα της Τουρκίας σε αυτά τα οικονομικά ζητήματα να εκδηλωθούν ως υποστήριξη στην ‘τδβκ’”, είπε ο Ερσίν Τατάρ.

Ο Τ/Κ ηγέτης είπε οτι μεγάλη τους επιθυμία είναι να υπάρξει απευθείας πτήσει από το Ερτζάν στην Καισαρεία. “Η Κύπρος είναι η χώρα των μαρτύρων. Απαιτούνται απευθείας πτήσεις από κάθε σημείο της Τουρκίας προς την Κύπρο”, ανέφερε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού επιμελητηρίου βιομηχάνων Καισαρείας, Μεχμέτ Μπουγιούκσιμιτσί δήλωσε ότι ως επιχειρηματικός κόσμος είναι πάντα δίπλα τους. “Αυτό που κάνει τις σημαίες σημαίες είναι το αίμα πάνω τους! Η γη είναι η πατρίδα αν κάποιος πεθάνει γι' αυτήν. Η Κύπρος και η Γαλάζια Πατρίδα είναι η πατρίδα μας. Γνωρίζουμε ότι συμφωνείτε και εσείς μαζί μας. Ως εκπρόσωπος του τουρκικού επιχειρηματικού κόσμου, πιστεύουμε ότι ο δίκαιος αγώνας στην Κύπρο δεν είναι μόνο ο αγώνας του ‘Τ/κ λαού’, αλλά και των πολιτών της Δημοκρατίας της Τουρκίας”.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.