Παραίτηση Πάλμα για προσωπικούς λόγους με ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου

Την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω υπέβαλε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Βασίλης Πάλμας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Πάλμας αναφέρει πως η παραίτησή του υποβλήθηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους και τίθεται σε ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου 2022.

«Αισθάνομαι την ανάγκη», σημειώνει «να εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου».

«Υπηρέτησα από την τιμητική θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, σε μια ομολογουμένως κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο, αλλά συγχρόνως καθοριστική και με σημαντικές αποφάσεις που θα έπρεπε να ληφθούν – και έχουν ληφθεί, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Κυβέρνηση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να πετύχουμε αναμφίβολα πολλά», προσθέτει ο κ. Πάλμας.

Για αυτή την άριστη και αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει, «θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω θερμά τις/τους συναδέλφους Υπουργούς της Κυβέρνησης». Ευχαριστεί επίσης «θερμά όλες και όλους, συνεργάτιδες και συνεργάτες, φίλες και φίλους μου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας για τη στήριξη και την πολύτιμη συνεργασία τους».

Εξάλλου, ο κ. Πάλμας ευχαριστεί όλες και όλους τις και τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ειλικρινή συνεργασία.

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κ. Πάλμας αναφέρει πως «θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την τιμή που που κάνατε να με επιλέξετε και να με διορίσετε και στις δυο θητείες σας στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, καθώς και για την εμπιστοσύνη που μου επιδείξατε καθ` όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου, συμπεριλαμβάνοντάς με ανάμεσα στους πιο στενούς σας συνεργάτες».

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουαρίου 2022 - 13:59

Τελευταιες Ειδησεις

01 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Κυριάκη 1 Οκτωβρίου
22:00
Στις Βρυξέλλες χιλιάδες Αρμένιοι - Καταγγέλουν "συνενοχή" της Ευρώπης για την επίθεση των Αζέρων
21:10
Παραδέχτηκε 7 διαρρήξεις και κλοπές
21:02
Μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις ασφαλείας για την Ουκρανία ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση
20:56
Ο Ott Tänak κέρδισε το Ράλι Χίλης με το Ford Puma της M-Sport
20:41
Πορεία διαμαρτυρίας Αρμενίων της Κύπρου για τις ωμότητες των Αζέρων στο Αρτσάχ
20:19
Πολωνία: Μαζική διαδήλωση υποστηρικτών της αντιπολίτευσης πριν τις βουλευτικές εκλογές
19:49
Μήνυμα Προέδρου για την Εθνική Επέτειο της Ανεξαρτησίας (ΒΙΝΤΕΟ)
19:08
Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
19:04
Κίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας
17:41
Στην Ισπανία 13 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης
17:17
Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ παραμένουν πλήρως προσηλωμένες στη λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας
16:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand