Τσέχοι πολίτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην Κυπερούντα, έχουν απεγκλωβιστεί

Τσέχοι πολίτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν με ενοικιαζόμενο όχημα στην Κυπερούντα, έχουν μόλις πριν από λίγο απεγκλωβιστεί. Το όχημα των Τσέχων, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για διακοπές, ακινητοποιήθηκε σε περιοχή με πυκνό χιόνι στην Κυπερούντα.

Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με την Πολιτική Άμυνα και ενημέρωσαν για το περιστατικό, και η υπηρεσία προχωρησε στις απαραίτητες ενέργειες. Σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός του οχήματος.

Οι κάτοικοι της Κυπερούντας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, πρόσφεραν προσωρινή φιλοξενία και φαγητό στους Τσέχους συνανθρώπους μας.

Οι Τσέχοι πολίτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Πολιτική Άμυνα, αλλά και προς όλους όσους έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Έχουν ήδη αναχωρήσει για την Επαρχία Πάφου, καθότι αύριο πρωί αναχωρούν από την Κύπρο με προγραμματισμένη πτήση.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιανουαρίου 2022 - 14:18

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Μαΐου
Η Ρωσία απαγορεύει σε 154 μέλη της Βουλής των Λόρδων να εισέλθουν στο έδαφός της
22:02
Νέες λεπτομέρειες για τα κορονοπάρτι στην Ντάουνινγκ αποκαλύπτει το BBC Panorama
21:49
ΕΕ για δηλώσεις Ερντογάν: Ο σεβασμός και οι σχέσεις καλής γειτονίας, αποτελούν τη βάση για εποικοδομητική συνεργασία εντός της ΕΕ
21:37
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τρεις πόλεις στην περιφέρεια του Ντονέτσκ
21:24
Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό πλοίο στην καρδιά του Αιγαίου
21:09
Ο Ορμπάν κήρυξε κατάταση εκτάκτου ανάγκης στην Ουγγαρία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία
20:51
Eni-Total κατεβάζουν τρυπάνι στο τεμάχιο 6 της Κυπριακής. Εντός των επόμενων δυο μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί η γεώτρηση "Κρόνος-1" (Βίντεο)
20:46
Νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία – Ποιοι, σύμφωνα με τους Τούρκους, «ξύνουν τοίχους και παίρνουν κομμάτια»
20:14
Πανευρωπαϊκή «θετική λίστα» για τα επιτρεπόμενα ως κατοικίδια ζώα, ζητούν Κύπρος, Λιθουανία, Λουξεμβούργο και Μάλτα από την Κομισιόν
19:59
Ορμπάν: Το προτεινόμενο εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο δεν πρέπει να συζητηθεί στη σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας
19:37
Σύγκλιση θέσεων για την ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης με το ΔΗΚΟ, διαπίστωσε ο Αχιλλέας Δημητριάδης
19:19
Θα κάνει ό,τι μπορεί για λύση του Κυπριακού, λέει ο Μενέντεζ Τζούνιορ, που συνάντησε ομογενείς στη Ν. Υόρκη
18:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand