Τηλεφωνικές συνομιλίες Κασουλίδη με ΥΠΕΞ Ιορδανίας και ΗΑΕ

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τους ομολόγους του της Ιορδανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) είχε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο κ. Κασουλίδης είχε επίσης συνάντηση με την Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο.

Σε αναρτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter αναφέρεται πως ο κ. Κασουλίδης είχε εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών και Αποδήμων της Ιορδανίας, Ayman Al Safadi, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η ισχύς και η ανθεκτικότητα των στρατηγικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας. Προστίθεται πως συζητήθηκαν τα συντονισμένα βήματα στο διμερές και περιφερειακό πλαίσιο με στόχο της διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή. 

Σε σχέση με την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργίας των ΗΑΕ, Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan, σημειώνεται πως ο κ. Κασουλίδης μετέφερε την κατηγορηματική καταδίκη της Κύπρου για τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις από το κίνημα Ansar Allah στο Άμπου Ντάμπι. Προστίθεται πως η Κύπρος στέκει σθεναρά με αλληλεγγύη δίπλα στον στρατηγικό της εταίρο, τα ΗΑΕ, σε ό,τι αφορά ενέργειες που απειλούν την περιφερειακή σταθερότητα.

Σε ανάρτηση εξάλλου της Υπάτης Αρμοστείας της Ινδίας στη Λευκωσία αναφέρεται πως σε συνάντηση που είχαν η Ύπατη Αρμοστής, Madhumita Hazarika Bhagat, και ο κ. Κασουλίδης συζήτησαν και αναθεώρησαν το καθεστώς των άριστων διμερών σχέσεων για περαιτέρω συνεργασία.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιανουαρίου 2022 - 11:18

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν 26 ρωσικά drone κατά τη διάρκεια της νύχτας
09:30
Ερωτοκρίτου: Συμπεριφορά που δεν χαρακτηρίζει συντεταγμένο κράτος η καθυστέρηση προϋπολογισμών
09:13
Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο
08:57
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του στο Ισραήλ με τον ομόλογο του ο υπουργός Ενέργειας
08:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
06:27
Ληστεία με κουκουλοφόρους χθες το βράδυ σε οικία στην Ερήμη.
06:03
Νιγηρία: Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι 137 μαθητές που απήχθησαν πριν από 3 εβδομάδες
05:58
Εκτακτο υπουργικό Συμβούλιο για στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων
05:49
Ετοιμάζεται να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα η Τουρκία
05:42
Ενώπιον της Βουλής ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ, στην σκιά των απειλών για απεργίες
05:29
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
05:23
27 Μαρτίου
Εντείνονται οι φόβοι για χερσαία στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
21:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.