Mέχρι αύριο αναμένεται να αποσταλούν στις κυπριακές αρχές τα στοιχεία σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας-Κατάθεση έδωσε η 24χρονη

.

Μέχρι αύριο, αναμένεται να αποσταλούν στις κυπριακές αρχές όλα τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή του ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα και την ενδεχόμενη εμπλοκή Κυπρίων.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡIK, "από Μέρα σε Μέρα", ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι η επικοινωνία με τον κύριο Γκιώνη κατέστη δυνατή σήμερα το πρωί.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο Ηλίας Γκιώνης είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες για μετακινήσεις γυναικών από την Κύπρο προς την Ελλάδα, αλλά και το Ντουμπάι.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε εμπλοκή ανηλίκων και συναλλαγές με συγκεκριμένους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Επανέλαβε τους φόβους του για συγκάλυψη της υπόθεσης και τόνισε ότι θα συνεννοηθεί με το δικηγόρο του και τους νομικούς συμβούλους της 24χρονης η οποία κατήγγειλε βιασμό της, προτού διαβιβάσει στοιχεία στις κυπριακές αρχές.

Στο μεταξύ, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έδωσε νέα κατάθεση το απόγευμα στην τέταρτη ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, παρουσία ψυχολόγου

Αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Το πρωί η Γεωργία Μπίκα βρέθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για να καταθέσει για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά με στόχο να την κάνει να σιωπήσει.

Η Γεωργία κάλεσε όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει. Ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη και είπε ότι το μόνο που θέλει είναι να βρει το δίκιο της.

Σήμερα κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου και η 17χρονη φίλη του θύματος, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιανουαρίου 2022 - 20:28

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Ελλάδα: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.