Σήμερα στις 13.00 η νεκρώσιμος ακολουθία του Πρόεδρου David Sassoli

Η νεκρώσιμος ακολουθία δημοσία δαπάνη του Πρόεδρου David Sassoli θα γίνει σήμερα στις 13.00 (ώρα Κύπρου) στη Βασιλική Santa Maria degli Angeli e dei Martiri στη Ρώμη.

Παρόντες θα είναι ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Sergio Mattarella, και ανώτεροι αξιωματούχοι από τα ιταλικά και ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ θα εκπροσωπηθούν από την ασκούσα χρέη Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula Von der Leyen, τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του ΕΚ και ανώτερα στελέχη του Κοινοβουλίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή από τις 12:00 (ώρα Κύπρου) στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ και στο EBS.

Οι ευρωβουλευτές θα τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου David Sassoli σε τελετή κατά την έναρξη της συνόδου ολομέλειας τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00 (ώρα Κύπρου) στο Στρασβούργο.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία των προέδρων των τριών θεσμικών οργάνων της ΕΕ, του πρωθυπουργού της Ιταλίας και πρώην ευρωβουλευτή Enrico Letta, του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron και του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιανουαρίου 2022 - 12:40

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.