Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου σε τροχαίο χθες στην Κισσόνεργα

Τρεις νεαροί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων Περιστατικών στο ΓΝ Πάφου μετά από τροχαίο που συνέβη χθες στην περιοχή της Κισσόνεργας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 12.1.22 και ώρα 18:30, ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών,, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Χρήστου Κέλλη στην Κισσόνεργα με ανατολική κατεύθυνση  και με επιβαίνοντες δύο 17χρονους, σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 47 ετών, με συνοδηγό τον 16χρονο γιό του ως επίσης και με άλλα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν το όχημα του 21χρονου.

Από το τροχαίο οι τρεις συνοδηγοί των οχημάτων, ένας 16χρονος και δύο 17χρονοι, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 16χρονος υπέστη κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Οι δύο 17χρονοι κρατήθηκαν μόνο για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πάφου. Στους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με αρνητικό αποτέλεσμα. Την τροχαία οδική σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουαρίου 2022 - 09:58

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.