Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 26χρονο διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 26χρονο κάτοικο Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου μιλώντας στην εκπομπή του Ρικ "Από μέρα σε μέρα" ανέφερε ότι για την υπόθεση καταζητείται ένας άνδρας, επίσης 26 χρόνων. Το θύμα, όπως είπε νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση.

Ο κύριος Ανδρέου ανέφερε ότι η υπόθεση διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.20π.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμό άνδρα στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα 26χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία λίγη ώρα προηγουμένως, ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση, από δεύτερο 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή.

Εναντίον του φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο τραυματίας στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα, στον αριστερό, πρόσθιο και πλάγιο θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

RIKNEWS

πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ/Αστυνομία Κύπρου/Κυπέ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουαρίου 2022 - 12:51

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.