Λήγει στις δέκα το πρωί η "πορτοκαλί" προειδοποίηση - Τί προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική

"Πορτοκαλί" προειδοποίηση, βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις δέκα το πρωί, για παρατεταμένες και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε σε δεκατρείς κλήσεις για βοήθεια, από τις οποίες οι επτά στην επαρχία Λεμεσού.

Διέσωσε, επίσης, νεαρό, ο οποίος παρασύρθηκε, με το αυτοκίνητο του, από τα όμβρια ύδατα, στον ποταμό Τρέμιθο, στην Λάρνακα.

Ο καιρός σήμερα:

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να χιονίσει.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, τριών με τεσσάρων μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια και ορεινά ισχυροί, πέντε μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, τεσσάρων με πέντε μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια τοπικά πολύ ισχυροί, έξι μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρά χιονόπτωση, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ασθενείς μέχρι μέτριοι, τριών με τεσσάρων μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια και ορεινά ισχυροί, πέντε μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από το βράδυ αναμένεται σταδιακά αισθητή βελτίωση του καιρού.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουαρίου 2022 - 09:09

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.