Διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε συγκεκριμένες περιοχές στις 12/1 και 13/1

Διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε συγκεκριμένες περιοχές στις 12 Ιανουαρίου μεταξύ των ωρών 08:00 πμ – 18:00 μμ και στις 13 Ιανουαρίου μεταξύ των ωρών 08:00 πμ – 16:00 μμ.


Ανακοίνωση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου αναφέρει ότι οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: Ξυλοτύμπου, Δάσος Aχνας, Ορμήδεια, Κτηνοτροφικές  Περιοχές Ορμήδειας και Ξυλοτύμπου, Βιοτεχνική περιοχή Ξυλοτύμπου, Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, Προσφυγικός Συνοικισμός ΑΗΚ (Δεκέλειας)

Η διακοπή αφορά εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης εξοπλισμού που τροφοδοτεί την Αφαλάτωση Δεκέλειας και εξοπλισμού Μέσης Τάσης στον Υποσταθμό Μεταφοράς της Δεκέλειας.

Επειδή δεν είναι βέβαιο ότι η διακοπή του ηλεκτρισμού θα διαρκέσει για ολόκληρο το χρονικό διάστημα που αναφέρεται, οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι οι ηλεκτρονικές  τους εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό τάση, δηλαδή, ότι έχουν ρεύμα, για όλη την χρονική περίοδο για την οποία γίνεται λόγος για διακοπή.

Η ΑΗΚ "λυπάται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία" σημειώνει, ωστόσο, "ότι η διακοπή αυτή είναι αναγκαία για τη διεξαγωγή επειγουσών εργασιών πάνω στον εξοπλισμό διακοπής του δικτύου μέσης τάσης και  γίνεται με την ευκαιρία  της  διακοπής της λειτουργίας της Μονάδας Αφαλάτωσης Δεκέλειας που είναι επίσης προγραμματισμένη αυτές τις συγκεκριμένες μέρες για σκοπούς συντήρησης".

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιανουαρίου 2022 - 17:24

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιανουαρίου
Ιταλία: «Ξεκίνησε διάλογος» λένε η Λέγκα και η κεντροαριστερά, σε ό,τι αφορά την εκλογή του νέου προέδρου της δημοκρατίας
21:33
Σοβαρό τροχαίο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
21:14
Μοιρασιά στο ΑΕΚ Αρένα: ΑΕΚ - Ανόρθωση 1-1 (βίντεο)
21:00
Tρεις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας
20:56
Η Ομόνοια νίκησε δύσκολα την ΠΑΕΕΚ με 2-1 (βίντεο)
20:53
Ταλιμπάν συζητούν στο Όσλο με διπλωμάτες της Δύσης για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας
20:39
Τελεσίδικα εκτός «βουλής» το ΚΚΔ, ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα
20:19
Ένας θάνατος και 2815 νέα περιστατικά κορονοϊού
20:00
Τέλος τα τεστ Covid για εμβολιασμένους ταξιδιώτες προς Αγγλία και η καραντίνα για τους ανεμβολίαστους
19:54
Χρ. Στυλιανίδης: Θα αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό - Αντίξοες και αύριο οι συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας
19:17
Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας για διαφοροποίηση του μέτρου “test to stay” στα σχολεία
18:56
Παρέμβαση ΥΠΕΞ για τις εξελίξεις στη Συρία, Λιβύη και Ανατολική Ευρώπη στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
18:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand