Σλοβακία - Κύπρος, 21:45, ΡΙΚ2/ΡΙΚHD

Τον 6o της αγώνα στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντίπαλος της στην Μπρατισλάβα στις 21;45 η Εθνική Σλοβακίας σε αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ. 

Στον τρίτο της αγώνα σε διάστημα λιγότερο από μια εβδομάδα, η Εθνική μας θα προσπαθήσει απόψε να κλείσει αυτό τον κύκλο των τριών αγώνων με θετικές εντυπώσεις και βαθμολογικό κέρδος, κάτι που δήλωσε χθες και ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου. 

Η προετοιμασία ολοκληρωθηκε χθες βράδυ χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστενόγλου.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές: Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Ανδρέας Καρώ, Μάριος Αντωνιάδης, Φάνος Κατελάρης, Θωμάς Ιωάννου,  Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς,Μιχάλης Ιωάννου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Δημήτρης Χριστοφή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Θεοδώρου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Διαιτητής ορίστηκε ο Aliyar Aghayev από το Αζερμπαϊτζάν. 

Μετά από πέντε αγώνες, η Εθνική μας έχει πάρει 4 βαθμούς ενώ η Σλοβακία βρίσκεται στους 6 βαθμούς. Για την 6η αγωνιστική στον όμιλο μας, σήμερα η Ρωσία θα υποδεχθεί τη Μάλτα και η Κροατία τη Σλοβενία, επίσης στις 21:45.

ΠΗΓΗ: ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2021 - 09:50

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.